dimecres, 9 de setembre del 2009

Tots som Arenys de Munt. VOLEM DEMOCRÀCIA!



Fantàstica aquesta vinyeta, que he trobat al diari Directe.cat, que ens informa al moment de tots els esdeveniments relacionats amb la consulta que s'ha de fer a Arenys de Munt. Un poble valent, que diu que ja n'hi ha prou i que els ciutadans hem de decidir lliurement el que volem i que curiosament, un poble que vol parlar i decidir en llibertat, té en contra a la suposada democràcia espanyola.
Molt interessant també la cobertura que li està donant el diari Vilaweb.cat. Us recomano el Mail Obert que avui ha fet el seu director Vicent Partal.
Mentrestant, els mitjans espanyols o bé ignoren el referèndum o bé hi van en contra. On són els suposats demòcrates espanyols per defensar el dret d'un poble a opinar?
Com molt bé ha dit aquest matí un periodista a RAC1, el govern espanyol ha convertit una consulta que no era més que un partit de solters contra casats, en la final de la Copa d'Europa. Millor. Li han donat una dimensió mediàtica que no hauria tingut mai. Veient com actuen els espanyols, hi pot haver encara algú que vulgui formar part d'aquest estat? Hi ha algú que pensi que l'estat espanyol és democràtic?
I la pregunta clau: si diuen que totes les idees es poden defensar democràticament, què ha de fer un independentista català per poder tirar endavant les seves idees?
JA N'HI HA PROU!!!!! JA NO ÉS QÜESTIÓ D'INDEPENDÈNCIA O NO, ÉS QÜESTIÓ D'ACONSEGUIR UNA VERITABLE DEMOCRÀCIA I AIXÒ ÉS COSA D'INDEPENDENTISTES I NO INDEPENDENTISTES!!!

PD: El president Montilla diu que fer referèndums d'aquest tipus és donar ales a la caverna de la dreta espanyola i en canvi que els falangistes s'han de poder manifestar. Parlant clar: que si el poble vol decidir lliurement tirant una papereta en una urna això no, en canvi si els fatxes volen venir a tocar els collons el dia en que el poble vol decidir, això sí. Només puc dir una cosa i ben fort:
MONTILLA DIMISSIÓ!!!!!!!!! I ELS QUE EL VAN FER PRESIDENT HAURIEN DE SER ELS PRIMERS EN DIMITIR!!!

PD2: Que em torni a dir algun pepero que això de la colonització espanyola son paranoies conspiratives meves. En tenim proves cada dia!

4 comentaris:

Noctas ha dit...

He de reconèixer que de tant que em va agradar el teu post, avui he fet una mena de plagi:)saludus!

L'home del sac ha dit...

Doncs jo encantat de que ho hagis fet i la bola es vagi fent grossa.

Índia ha dit...

Veient com estan anant les coses, estic ben espantada...Què hem de fer els independentistes per què se'ns escolti?? La legislació espanyola tant sols ens deixa un camí...saltar-nos-la! No ens volen escoltar, no ens volen sentir!! Aquesta por a la diversitat té ressons medievals...Home del Sac, estic més orgullosa que mai de ser arenyenca! Demà mateix penjo l'estelada al meu balcó. I el diumenge, esperem que el "SÍ" ressoni arreu!!

L'home del sac ha dit...

Doncs vinga Índia, diumenge tots els arenyencs a votar el que creguin més convenient i a plantar cara a aquests demòcrates de caserna.