dilluns, 14 de setembre del 2009

Busqueu les set diferències

Com a passatemps podem mirar de buscar les set diferències entre aquestes dues fotografies.
O potser les set semblances si ho preferiu.

El que està clar és que pels dos té "valor zero" l'opinió del poble català. Així ho ha dit avui aquesta senyora.

En fi, que a Espanya d'això en diuen democràcia... En la societat que ens va retratar George Orwell a 1984, no ho haguessin definit millor. Potser aviat s'inventaran un "Ministeri de la Veritat", perquè si ja tenim el de la "Igualtat", no ens deu venir d'aquí.

9 comentaris:

miquelet ha dit...

La democràcia només els importa quan es donen els resultat que s'incloguen dins la seua "normalitat".

Salut.

reflexions en català ha dit...

L'única diferència és que la senyora està domesticada, hehe.

Índia ha dit...

No puc entendre per què aquest estat continua obsessionat a veure el nostre progrés nacional, econòmic, social i cultural com una amenaça a la seva supervivència!

Aquesta és la democràcia que entenen ells. Com deia un gran autor de casa nostra...

"(...)així fetes,
aquestes lleis,
no són lleis meves".

Damià Folk ha dit...

Desprès d'una estona observant les fotografies només he trobat dues diferències i un munt de semblances. De diferències que una foto és amb color i l'altre no i que un és una dona (o això sembla) i l'altre una espècie humana masculina xd :D

Miquel ha dit...

Per a mi la única diferència és que uns són la imatge de l'Espanya opresora que va voler eliminar tot allò que feia referència al català i la seva cultura, i els altres una dictadura feixista que almenys no amgava les seves intencions.
Salut!

Noctas ha dit...

Molt hàbil Home del Sac. He de confessar que la comparació entre les dues fotos m'ha fet molt de riure. I sí, jo crec que més que diferències el que hi ha són moltes semblances....saludus i recomano llegiu la premsa espanyola, Libertad Digital and company., deixen el refrèndum com si hagués estat un acte violent...quanta merda llencen., en fi que Visca Arenys i sense ironies....

Índia ha dit...

Noctas, gràcies pel consell però de debò que "passo" de llegir certa premsa...Si ho provo, a mi sí que "se me levanta el estómago", que diria alguna malp-----

L'home del sac ha dit...

Jo sí que he llegit alguna cosa a LD o he escoltat alguna cosa a EsRadio.
A vegades sembla que estiguin narrant un cop d'estat i no uns ciutadans que pacíficament van anar a posar una papereta en una urna.
És fastigós com manipulen les coses. I aquests són els que s'anomenen demòcrates.

Josep (sl) ha dit...

La principal diferència és què un enviava la falange i el poble s'amagava i l'altra deixa anar a la falange i el poble no ni s'intimida.