dilluns, 28 de setembre del 2009

La caça d'en Laporta ha començat (una altra vegada)

He de començar dient que espero i desitjo que en Joan Laporta faci el pas a la política i que espero i desitjo encara més que aquest pas el faci amb Reagrupament. (Un altre dia ja parlaré d'aquesta associació que veig que cada cop té més bona pinta.)
En Laporta és ara mateix, com va dir en Carretero, un dels actius més grans de l'independentisme. Una persona totalment independentista que ha arribat a un càrrec tant important, sobretot des d'un punt de vista mediàtic, com el de president del Barça i que no l'han fet callar ni canviar. Una persona que té una empatia personal que el fan especialment apte per la política. Se li acaba l'època al Barça i ja molts volen tocar cuixa i l'intenten seduir, encara que no me l'imagino en projectes com CiU o ERC que han demostrat que per damunt de la dignitat hi tenen els interessos.
Sigui com sigui han demostrat que li tenen por. Els espanyols, els mediocres, els que volen una Catalunya ben apagada i acovardida, ben provinciana i sucursalista s'estan cagant les calces. Un referèndum en un petit poble, una persona popular que podria encapçalar una candidatura independentista, qualsevol petita cosa i ja tremolen. Potser tenia raó en López Tena que Espanya és un tigre de paper. Potser només cal que algú tingui el valor de bufar una mica.
El referèndum el van intentar aturar enviant uns quants falangistes, fins i tot un advocat de l'estat camisa-blava, i fent unes quantes declaracions feixistes per part de dirigents del govern. Ara a en Laporta li tiraran a sobre tota la merda que pugin. Ja n'hi han tirat força fins ara, però no sap el que li caurà a sobre. Tonelades de merda, que a Espanya ja la comencen a llençar per la ràdio a les sis del matí i continuen llençant-la durant tot el dia per altres mitjans. La majoria de coses seran calúmnies i mentides, però ja pot anar amb compte. De qualsevol petita relliscada que tingui en faran un escàndol. Ja se sap que contra els independentistes tot s'hi val, no caiguem nantros en la temptació de fer-los cas i jugar al seu joc. No ho tindrà fàcil, em dóna la sensació que tots li aniran a la contra, des de la caverna més caverna fins a TV3 passant, és clar, pel Periódico. Tots aquest mitjans lleparan cul i llençaran la seva bilis contra el valent que intenti bufar una mica. Que si espies, que si una ex-amant brasilera, etc, etc, etc... El que haurem de sentir en els propers mesos. I sense comptar amb la mala educació i mostres de la falta d'esperit democràtic amb que el rebran per tot arreu a les espanyes.

6 comentaris:

Noctas ha dit...

http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-barca-empujan-liderato/dasftb/20090930dasdaiftb_62/Tes

Així comprobes com bramen des de Madrid!!!salud Campió!

L'home del sac ha dit...

Ostres, he flipat!!! Com poden dir tantes animalades!!!

Miquel ha dit...

La vella mecànica de l'espanyolam es posa en marxa cada vegada que veuen perillar la "integridaz institucional". Com bé dius, ens enviaren feixistes a Arenys i ara llencen tones de merda a en Laporta, estic convençut, però, que se'n sortirà igual de bé que amb els Boixos Nois.

reflexions en català ha dit...

La guerra ha començat. Ells tenen el poder i nosdaltres, la raó. A veure qui se'n sortirà més bé.

marc

Índia ha dit...

Ahir vam tenir la primera reunió per començar a organitzar la consulta sobre la independència de Catalunya a Arenys de Mar...Érem força gent i tots ens vam presentar voluntaris per col·laborar en el procés. Alguna cosa ha començat...Hem d'aprofitar el moment! Que bramin el què vulguin, que, de fet, això ens motiva més!

L'home del sac ha dit...

Índia, que hi hagi molta sort amb la consulta!