diumenge, 13 de setembre del 2009

Felicitats Arenys!

Avui toca treure'ns el barret i felicitar aquest poble.
Se l'ha de felicitar, des del meu punt de vista personal, per aquest SÍ tant massiu a la independència, però sobretot per una cosa que encara és molt més important que això, per haver-se expressat amb llibertat davant d'un estat totalitari que els ho volia impedir. La democràcia es comença a construir des de baix, i avui a Arenys ens ho han demostrat.

La democràcia no ens l'han de donar, l'hem d'exercir!

5 comentaris:

miquelet ha dit...

És curiós veure com en la majoria de la premsa espanyola els "defensors de la democràcia" critiquen amb tota mena d'arguments que el poble s'haja pronunciat.

Salut.

Índia ha dit...

Ahir va ser INCREÏBLE. No puc afegir res més...

Damià Folk ha dit...

Llàstima que hi ha pobles on no guanyaria el sí. Però estaria molt be un referèndum a escala catalana...

Noctas ha dit...

L'última frase m'agrada especialment...saludus campió!!

L'home del sac ha dit...

Gràcies pels comentaris.

Índia, felicitats, devia ser molt bonic viure-ho en directe.

Noctas, hem d'aconseguir una veritable democràcia on tant es pugui dir que sí com que no. Ahir més de dos mil persones es van expressar amb llibertat, entre ells també 60 que van votar que no. Celebro que tot i optar pel no participessin de la democràcia i mostressin la seva opinió. De moment no hi ha una democràcia real ni pels que diem sí ni pels que diuen no. Només pels que no volem que parlem.
Si els de dalt no volen democràcia, el millor és començar-la a fer per baix, des de les entitats i els ajuntaments. També la segona república va sorgir arran d'unes eleccions municipals.