dijous, 3 de desembre del 2009

Putus paràsits colonitzadors subvencionats

La veritat és que era d'esperar, però no per això he flipat menys en veure aquesta notícia. Es veu que diverses federacions de "casas regionales" han signat conjuntament un text on se'ns avisa (o més aviat amenaça) de que això dels referèndums trenca la convivència, alerta també a partits com CiU i ERC que segons ells tenen unes actituds poc responsables, i el més important, ens recorden als pobres indígenes que la Sagrada Constitució deixa ben clar que la sobirania recau en la nació espanyola i que Catalunya no pot decidir res per si sola. Aquesta gent no són immigrants, són colonitzadors, i com a tals es mereixerien una resposta tant clara com ser deportats immediatament. Que no s'hi està bé a les espanyes que han hagut de venir aquí a tocar els ous? Aquesta gent de que van? No tenen ni la més mínima vergonya. No m'imagino cap català anant a viure a unes altres terres i voler-los governar i dir-los el que poden fer i el que no. I això de trencar la convivència, qui la trenca? De moment no la trenca ningú, i els únics que veig disposats a trencar-la són ells. Potser el que ens volen dir és que estan preparant les armes per sotmetre'ns si fem alguna cosa que no els agrada. Jo això ho considero una amenaça en tota regla. I el més gros és que tot és que aquestes "casas regionales" estan més que subvencionades. No per la metròpoli (amb diners de tots, però més dels nostres, és clar) sinó per la pròpia Generalitat, ajuntaments, diputacions i qualsevol entitat pública, sobretot les governades pels sociates que són gairebé el 100%. Per mi, la pròxima feria de abril que la vagin a fer al Sàhara. Ni un duro més per aquesta colla de paràsits!

"Lladres que entreu per Almansa no sou lladres de saqueig, que ens poseu la cova a casa i des d'ella governeu"

8 comentaris:

GOS GÀNGUIL ha dit...

Encertadíssim post, amb un to adeqüat. Completament d´acord company!! Que fotin el camp d´una vegada!!

Miquel ha dit...

Aquesta gent sap que avui encara que poden bramar tant com vulguin. Però demà les coses seran diferents i qui sap si no hauran de marxar esperitats.

Anònim ha dit...

Les brutals subvencions que han rebut tenen aquesta contrapartida: la d'exprerssar allò que diu l'amo. L'ús sectari que han fet els socialistes de els Casas Regionales és d'escàndol!

Radovan ha dit...

Tinc una idea:
NETEJA ÈTNICA!!!!!
CONVERTIM SANTA COLOMA I CORNELLÀ EN ELS NOSTRES SREBRENICA!!!
SAAAANG, SAAAANG XARNEGA!!!!!

L'home del sac ha dit...

Home, jo estic en contra de la sang... però sí que realment és un problema tenir colons que et són contraris... En un país normal, els immigrants que no s'integren no votarien i ja està, però aquí com que són espanyols poden votar per trons, i a més tenen una cara que se la trepitgen.

Radovan ha dit...

No t'atreveixes a matar-los a tots?
Una bona fossa?

reflexions en català ha dit...

El que va escriure el manifest de les casetes regionals és una sociata ben conegut. Ai, quan d'aquí uns anys comencem a repassar hemeroteques...

Salut.

marc

U.Q.F. ha dit...

Espiat, vigilat i fitxat.