dilluns, 21 de desembre del 2009

Ja ho hem vist tot!

Després d'aquest ple al sis ja no sé que més podem demanar. Ho hem vist absolutament tot i difícilment es podrà repetir un any com aquest. Un equip que fa vibrar l'afició amb un joc exquisit. El millor jugador del món. És més, els millors jugadors del món i gairebé tots formats a la casa i molts del país. Un entrenador pel qui bavegen tant les jovenetes com les àvies, amb cultura, compromès amb el club i amb el país. I un president que té clar que el Barça és més que un club i a quin país representa i l'ha situat a dalt de tot com a testimoni que les coses poden funcionar quan es fan bé i sense complexos. Pot tenir sortides de to, però és valent i coherent amb la seva manera de pensar. Què magnífic tot plegat. Ja veurem com acabarà aquesta temporada, però de moment aquest any de somni no ens el treu ningú: els sis títols, la golejada d'escàndol al Bernabeu, el petó de Puyol al braçalet amb la senyera al camp del Madrid, el gol d'Iniesta in extremis, la final de Roma amb el gol de cap de Messi d'una estètica implacable, les llàgrimes de Guardiola. HO HAVEU VIST??? IMPRESSIONANT!

4 comentaris:

Borjas el 1 ha dit...

Feliç Nadal

L'home del sac ha dit...

Moltes gràcies. El mateix et desitjo.

Noctas ha dit...

Si el Barçá guanyés al Madrid al Bernaveu en la final de copa d'Europa...aiiiii que estic somiant. Però els somnis a vegades es fan realitat...saludus

Josep (sl) ha dit...

A mi m'agradaria que ni calgués i que el madrid caigues per sisè cop consecutiu en vuitens. Els donaria per la conya de ser el pròxim anunci de mastercard.