dimecres, 11 de novembre del 2009

Losantos

Aquest matí no ho he pogut evitar i he posat en Losantos a la ràdio del cotxe quan anava a treballar. El trobava a faltar. L'havia escoltat en algun moment molt puntual a través de la TDT, a les vuit del matí, però ara que he descobert que també té una antena il·legal a Tarragona, no me n'he pogut estar. Potser és per masoquisme, o potser és com el minut d'odi del llibre 1984, però de tant en tant agraeixo escoltar-lo una estoneta, sobretot al començament del programa, quan comenta les notícies i fa les seves proclames i diu les seves mentides i manipulacions. Avui, escoltant-lo, he tingut la sensació que això d'estar en una emissora pròpia encara li deu haver donat més llibertat per manipular, perquè n'ha dit de força grosses. Ha dit que la Fundació Catalunya Oberta, que havia estat clausurada pel jutge Garzón, tenia a la meitat dels seus membres a la presó. Després a parlat barrejant-ho tot de Millet, Alavedra i Prenafeta. I després, com que no en tenia prou, ha dit que aquesta fundació abans de ser clausurada s'havia dedicat a promoure referèndums d'autodeterminació, per després, parlar de la gran i patriòtica "Gerona", la que lluità casa per casa contra els francesos, que ara s'ha passat de bàndol i està amb els enemics de la pàtria fent referèndums. Com que aquest senyor no és un ignorant ni un desinformat només puc entendre que menteix expressament. Una cosa és la demagògia i una altra directament són les mentides. La Fundació Catalunya Oberta no ha estat pas clausurada ni crec que tingui cap problema amb la justícia (que jo sàpiga). No té la meitat dels seus membres a la presó, com a molt l'Alabreda i en Prenafeta, que no sé ni tant sols si tots dos en formaven part. A més, en Millet em penso que no té res a veure amb aquesta fundació, que tampoc es dedica a promoure referèndums, com ha afirmat alegrement. Finalment, tampoc veig que lluitar contra els francesos sigui un acte de patriotisme espanyolista de la manera que ho veu en Losantos. No crec que els que lluitaven contra els francesos ho fessin per una Espanya tal i com se la imagina en Losantos, ni que promoure un referèndum d'autodeterminació et posi al nivell dels francesos invasors.
Durant tota l'estona que l'he sentit, ha estat una burla constant a qualsevol cosa que sonés mínimament a Catalunya. No es pot permetre que un individu com aquest construeixi un imperi mediàtic basat en emissores il·legals. L'administració ha d'actuar i clausurar-l'hi. Tot i això, trobaré a faltar posar la ràdio al cotxe de tant en tant per escoltar les seves proclames i difamacions, o m'hauré de conformar en posar-lo una estoneta per la TDT mentre em prenc el got de llet amb magdalenes.

7 comentaris:

Miquel ha dit...

Si en Losantos val mentir descaradament que ho faci, però amb antenes legals. El mateix al País Valencià, que deixin ja en pau a TV3 i que tothom es pugui expressar lliurement.

Anònim ha dit...

ELL SOL FA MES PER L'INDEPENDENCIA DE CATALUNYA, QUE TOTES LES FUNDACIONS JUNTES.
JUGANT AMB BCN.

Noctas ha dit...

Es cert Home del sac, menteix i fa demagogia, però li tinc un carinyu especial a aquest gran locutor. Ja saps quina és la meva opinió sobre les antenes il.legals. A mi em sembla que aquesta burla a Catalunya li ve pel tret que li varen fotre els de terra lliure a la cama. No crec que sigui fàcil de païr. Per altra banda també el salvador sotres menteix i fa demagògia aquesta vegada contra espanya i també me l'estimo molt al salvador. Al final queda el talent per sobre les mentides i la demagogia. Al final com tot està tan corromput, com tota la informació està emmerdada, et quedes amb el continent més que amb el contingut....saludus crack!

reflexions en català ha dit...

No passa res per escoltar una estona l'enemic. Al Pirineu el Losantos no hi arriba, però per desgràcia n'hi ha molts és com ell, en paper, a la Xarxa i a les ones. Més subtils i no tan barroers, però són prou colla, hehe.

Damià Folk ha dit...

Quan el passin per un detector de mentides aquest rebenta. Per favor com es poden dir tantes mentides... el més fotut és que hi ha algú que se les creu.

Josep (sl) ha dit...

Suposo que el morbo que pugui donar el Losantos i la coprofilia són similars.

Com a dit l'anònim té una part important de raó. Sentir en Losantos et treu les ganes de ser Espanyol de ser català. Tot i què per desgràcia hi han masses a Catalunya i Fora que combreguen amb les seves rodes de molí.

L'home del sac ha dit...

Doncs sí, escoltant-lo a ell em queda clar el que no sóc.
Per nantros és molt fàcil detectar aquestes mentides però si jo fos un bon espanyol nascut i resident a Madrid, segurament fàcilment em creuria que en Garzón ha tancat tota una fundació que es dedicava a robar diners a través de diversos regidors d'urbanisme per destinar els diners a fer consultes independentistes... XD