dijous, 1 de juliol del 2010

Gràcies, Jan

No sóc soci, però sento el Barça com un símbol més de Catalunya. Sempre ha estat més que un club, però el president Laporta i la seva directiva han tornat a posar a l’ordre del dia aquesta divisa. Van agafar un club decadent i l’han tornat a posar al capdavant de tot. Li han donat un model d’èxit en tots els camps, difícilment igualable. Han col•locat un producte català com a símbol d’excel•lència a tot el món. Han batut tots els rècords en el camp esportiu. Hem vist un joc que ens ha meravellat i que feia fàcil l’impossible. Hem tingut estrelles del firmament sobre la gespa, com en Ronaldinho, brillant però fugaç, i el gran Messi. I han donat alegria i motius d’orgull a tot un país. Perquè aquest equip ha demostrat que es pot ser global a l’extrem sense deixar de ser local al màxim; que no es pot conquerir el món sense primer tenir una identitat profundament arrelada. I has fet fora els violents, aquells a qui es permetia que fins i tot venguessin droga al camp; havent de veure com t'amenaçaven a tu i a tota la família. I has dit frases mítiques que passaran a la història: "que n'aprenguin", "m'estic fotent com un bacó", o "al loro!", encara que aquesta última bastant fora de lloc.
Per tot això, gràcies president Laporta. He de dir que també hi ha moltes coses que es poguessin haver fet millor, però som humans i cadascú té els seus defectes. En tot cas, les llums brillen molt més que les ombres.
I si ara toca fer política, doncs endavant!!!

6 comentaris:

davidcastells ha dit...

Jo també dic: endavant !!

maria ha dit...

I jo també dic endavant!(No sé pas com anirem amb el ninot que tenim ara^^)

Miquel ha dit...

Ja ho va dir ell a l'entrevista que va fer al 33 el dia del seu adéu: "Si ara em diguéssin que en els propers set anys aconsegueria amb el Barça els mateixos títols, amb els mateixos encerts i les mateixes errades, firmava ara mateix" (més o menys). Ara a esperar per veure que ens ofereix el seu projecte polític.

sànset i utnoa ha dit...

A mi en Laporta em caurà millor o pitjor. Ara bé, només cal mirar com estàvem l'any 2003 i com estem ara. Se li ha d'agrair la feina ben feta, i tant!

Aniré passant pel teu recó!

*Sànset*

Anònim ha dit...

Primer dia del Sandro i ja s'està intentant carregar tot el que el Laporta ha construit. I ja ha anat corrents a agenollar-se davant l'anti-català president extremeny. Quant el trobarem a faltar!

L'home del sac ha dit...

Patètic això que ha fet de demanar disculpes al fatxa anti-català aquell.
Si es va ofendre perquè en Laporta va dir que no se sentia espanyol, que s'ho faci mirar, o és que l'hi vol obligar a sentir-s'hi?
Ara que, s'ha de ser molt estrany per ser extremeny i fer-se del Barça? No tenen equips allà, que s'han de fer d'un club de l'altra punta de la península i a sobre voler que et representi?