dissabte, 9 de maig del 2009

Mayor Oreja, menor cerebro

Avui, aquest gran mentider imperialista anomenat Mayor Oreja, però que li seria més adient ser anomenat Menor Cerebro, s'ha tornat a quedar a gust en unes declaracions. Si al seu dia, tot i voler presidir la comunitat d'Euskadi va dir "El euskera a las montañas" i es va quedar tant ample, avui ha dit, i també s'ha quedat igual d'ample, que la immersió lingüística a Catalunya és una "immersión en la ignorancia". A sobre ha dit una mentida tant gran com dir que les fulles dels arbres són de color rosa, i tothom s'ha quedat tant tranquil. Ha dit que el sistema d'immerisó lingüística en l'ensenyament és un cas únic de Catalunya que no s'aplica enlloc més. Com pot ser tant xitxarel·lo i gamarús!!! Si precisament és el sistema que apliquen a les espanyes castellanes!!! Ensenyament en la llengua del país, en aquest cas el castellà, i després algunes hores per aprendre malament l'anglès. A Catalunya com que devem ser més avançats, a més d'aprendre malament l'anglès també aprenem el castellà, tot i que més de l'escola, abans alguns l'aprenen a casa i els altres pel contacte amb la societat o amb els mitjans de comunicació.
Aquest senyor no ha dit pas res de que al País Valencià, que han invertit els papers i a partir del pròxim curs, tres col·legis faran el 80% de les classes en anglès i després ensenyaran durant unes hores el castellà i el català. Amb el castellà no caldrà que s'hi esforcin massa, ja el portaran après, el català, si no el saben, segur que també l'aprendran malament. En diuen pla pel plurilingüisme d'això. A mi em sembla una aberració, però no n'ha dit res. Suposo que si el seu pla pel plurilingüisme fos durant el 80% del temps en català, segur que n'hagués fet grans escarafalls.
Davant de tot això no puc sentir més que fàstic per la gent d'aquest partit, pels hipòcrites del PP català, que a vegades ens diuen que estimen Catalunya i van junts a miserables així. Aquesta colla d'ultranacionalistes imperialistes que es disfressen de liberals quan no són més que jacobins totalitaris.

8 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

te recomano que vagis al singular i llegeixis l'article de'n Canosa. És un article 10.

Noctas ha dit...

Mira crack, ells defensen la seva punyetera idea d'Espanya i fan servir tots els recursos demagògics que tenen al seu abast per defensar l'Espanya Unida. El dia que els catalans fem servir tota l'artilleria que tenim al nostre abast per defensar catalunya potser les coses canviaran. Mentres seguim amb la floritura i les belles paraules i juguem encara a ser els prudentots de sempre, ells avançaran i així no anirem enlloc. El que no es pot pretendre és que ells deixin de fer ús de la més vil demagògia per defensar la seva patria. Tot Estat té la seva demagògia barata i CATALUNYA l'ha de tenir també...saludus mestre!!!!

L'home del sac ha dit...

Josep, l'he llegit. Està bé.

Noctas, preferiria que ningú hagués d'utilitzar la demagògia... Però davant d'atacs com aquest no es pot callar i ser prudent com tu dius, sinó dir les coses clares i si se li ha de dir mentider fastigós a la cara, potser algú ho hauria de fer. Tenim frikis del tipus aquell de "mori el Borbó", que els agrada fer-se notar, però no gent que les deixi anar quan és necessari.

Josep (sl) ha dit...

Noctas, jo preferiria que s'argumentes amb la veritat. Però davant la mentida només podem dir: Porta, adeu bona nit i tapat.

GOS GÀNGUIL ha dit...

El més brutal de tot és veure la tòtila aquesta amb cara de cavall defensant el que diuen els seus amos......El que està clar és que ara que els espanyols controlen Euskadi, nosaltres seguirem sent (però amb més força) l´ase dels cops. De totes maneres, que bramin, que bordin, el dia que la Nació catalana es desperti s´enduran una gran sorpresa; i al pas que anem, això no trigarà a arribar.
Salut i Pàtria

L'home del sac ha dit...

Doncs sí, si abans els atacs eren dos per Catalunya i un per Euskadi, ara vindran tots directament cap a Catalunya.
Si serveix perquè es despertin els que encara dormen, perfecte, però si amb tot el que ha caigut, encara dormen, no sé si hi ha res a fer...
Que bramin, que com diuen i tots sabem, "brams d'ase no van al cel", i com diu el Quixot, "Ladran, luego cabalgamos".

Josep (sl) ha dit...

Sí, el tamany del cervell de Mayor Oreja queda en evidència per les seves últimes declaracions.
Lloar al seu Besavi: Per haver prohibit parlar en Euskera a casa. No trobo pas que sigui digne de lloança que algú s'autoarranqui i arranqui el de la seva familia gran part el seu bagatge cultural.

L'home del sac ha dit...

Desconeixia això que el seu besavi els hagués prohibit parlar eusquera a casa... i a sobre el lloa. També el lloaria si els prohibís parlar castellà?