dimecres, 28 de gener del 2009

Oriol Junqueras, un altre bon representant

Si surten elegits, els catalans tindrem dos magnífics representants a Europa. Ahir es va confirmar que ERC presentaria a l'historiador Oriol Junqueras, persona bastant coneguda per la seva participació en diferents mitjans de comunicació.
El que trobo jo és que ideològicament els dos són pràcticament igual. Potser en moltes coses són diferents, i trobo que un fa més per CiU i l'altre més per ERC, però no crec que pensin diferent en gaires coses, nacionalment parlant. És llàstima que haguem d'elegir entre ells dos. Tant bonic que hagués estat per una vegada una llista unitària. Això assegurava més representació i si havien de presentar gent amb perfil semblant, doncs amb una llista ja en teníem prou.
En principi, n'Oriol ho té pitjor, ja que les decisions de l'actual direcció d'ERC li poden passar factura, que d'altra banda potser un mal resultat és el que més li convé a ERC, però n'Oriol no se'l mereix pas.
Pel bé del país espero veure'ls a tots dos al parlament europeu ben aviat.

1 comentari:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Mira, no es tracta de retreure res a ningú, però d’ença que CIU va donar a conèixer el seu candidat, que es certament un candidat potent i fins a cert punt mediàtic en cercles sobiranistes, ERC ha volgut una vegada més voler ser més que CIU, i a la presentació d’en Oriol Junqueras, que no dubto que es un bon candidat, Ridao ja va fotre la gamba dient que en Junqueras era sobiranista de debò i no de salò, i que era vertaderament independent, no com Tremosa que va militar 17 anys a CDC, i resulta que mires i veus que Tremosa no milita a cap partit des de l’any 2000 i en canvi en Junqueres
Es regidor per ERC de l’Ajuntament de sant Vicenç dels Horts per tant està vinculat políticament a ERC i segueix les seves directrius, per lo que tant tant independent no es.
Malgrat tot es una llàstima que dos bons amics siguin rivals i no puguin sumar forces, per Europa i per les eleccions de Catalunya.
Home del sac, sembla que et decantes per Junqueres, jo en canvi ho faig per Tremosa, per molt que diguin que CIU no es de fiar, menys me’n fio encara dels que segueixen mantenint a Montilla de president.
Si vosaltres teniu alguna mena de dubte, només heu de fer la següent reflexió, qui mana a Catalunya, Montilla!!! qui son els responsables de que Montilla sigui president de Catalunya?, perquè no hi posen remei?, i totes les dubtes us marxaran de cop. Perquè, sí CIU va pactar amb el PP ( i ja ho va pagar prou!!!), però mai va regalar la Generalitat a cap espanyolista.