dijous, 8 de gener del 2009

Disparar a una escola

Disparar a una escola plena de nens i civils, és un crim. És un crim per molt que allí hi hagi militants enemics disparant-te. És un crim sigui qui sigui el qui es defensa i sigui qui sigui el que ataca. És més crim encara si a més l'ONU ha indicat perfectament on són les seves escoles i instal·lacions. I això és tot, avui no tinc ganes de dir res més.

5 comentaris:

Noctas ha dit...

Es que amb el que has dit em sembla que hi ha més que suficient...saludus crack!!!

Josep (sl) ha dit...

Sembla, que a l'escola s'havien atrinxerat militants de Hamas, segons els portaveus de l'exèrcit Israelià, que la estaven fent servir per disparar morters a cobert. Però bé s'haurà d'esperar a que algú independent és pronuncii. Fins llavors no em pronunciaré al respecte.

L'home del sac ha dit...

És possible que hi hagués militants de Hamàs a l'escola, encara que hi ha qui diu que no. Però amb militants o no, no es pot disparar a una escola!!!! Si et disparen des d'allà, doncs que passin per un altre lloc... amb els de Hamàs que hi ha a Gaza no cal que es fixin en els quatre que hi pugui haver en una escola...

GukGeuk ha dit...

Els morts civils són ja el 8o% i la ONU comença a parlar ce "crímenes de guerra". La ONU e? no una colla de propalestins. Sort que hi ha el teu bloc... Escriu, escriu, que jo el meu el tinc tancat! l'únic amb el qual estic d'acord en aquest tema és amb tu.

L'home del sac ha dit...

Doncs potser hauries d'anar pensant en reobrir-lo. No pot ser que que el cansament generalitzat que tots els nacionalistes no-espanyols tenim et faci tancar el bloc.

A mi en la majoria de blocs que he opinat m'han dit de tot: pro-palestí, simpatitzant de hamàs, seguidor de les consignes del tripartit, progre, etc. És veu que si vols ser liberal i/o nacionalista català has de defensar al 100 % a Israel...
A veure, jo el que no vull és veure gent morta, ni guerres ni res... sí, ja sé que sóc un utòpic pacifista, però el primer que cal perquè no hi hagi guerres és tenir voluntat de pau. Hamàs no la té, més clar no ho puc dir. A Hamàs li importen una merda els nens i civils que moren. I no dubto que si Israel es retira, molt possiblement tornaran a llençar míssils... però quina és la solució?
Em qüestiono la legitimitat de la creació de l'estat d'Israel i em diuen de tot, com si posar un poble totalment diferent allà al mig sigui una cosa molt normal i democràtica... Qüestiono la colonització de Palestina i em diuen que això no és important, que quan hi hagi pau es fan marxar els colons i ja està... Jo defenso també als civils israelians que no poden viure en pau, però perquè hi hagi pau se n'ha de tenir voluntat i Israel amb el seu comportament de prepotència i superioritat davant del poble palestí, no l'ha tingut. Només cal recordar que hi havia una època en que l'increment de poder de Hamàs els interessava per dividir als palestins i treure força a Yasser Arafat. Ara tenen un monstre i no el poden parar i no dubto que també molts palestins de Cisjordània deuen desitjar treure's de sobre a Hamàs, però jo crec que sense les constants humiliacions patides, amb una Palestina no ocupada, avui Hamàs no seria ni una dècima part del que són.