dimecres, 10 de novembre del 2010

Plataforma per Catalunya

Encara que no crec que tinguin la més mínima possibilitat d’entrar al Parlament, els hi dedico un espai, perquè almenys s’hi ha esforçat i una mínima presència l’han tingut.
És un partit que es basa en un problema real: la immigració, sobretot de països musulmans, però tractant-lo amb tot d’irracionalitat i mala fe. I si no hi ha problemes, ells mateixos van a passejar-se als llocs on en poden crear i així anant fent grossa la bola.
El seu líder va començar en un partit feixista, encara que ara en renega, pecats de joventut en diu. En cercles reduïts, l’espanyolisme no l’amaga pas. De fet, en general, intenten no ser ni d’aquí ni d’allà, però la seva principal parròquia entre la que intenten escampar publicitat és en barris de l’àrea metropolitana, on la primera immigració espanyola ha topat amb la nova immigració. En el fons, els vots que pot treure són vots d’antic immigrants que ara reclamen que ja n’hi ha prou, que aquí no hi cap ningú més.
És real que estem vivint un xoc de civilitzacions i que si anem badant, perilla la nostra cultura occidental, però tractant els problemes d’aquesta manera, només fem més gros el xoc, que és el que vol, que hi hagi un bon xoc perquè és l’única manera de poder esgarrapar vots. I per molt problema que hi hagi, necessitem gent bastant més sensata per afrontar-lo.
Si tant els preocupés la immigració, també voldrien afavorir que l’espanyola s’integrés, però això no els importa, perquè deuen pensar que els espanyols ja són a casa seva.
En fi, que són una colla de frkis, que basant-se en alguns èxits municipals s’han pensat que són algú. Espero que els vots els posin al seu lloc. El seu èxit és totalment improbable, i més tenint en compte que el PP ha copiat bona part del seu discurs.

8 comentaris:

kika ha dit...

doncs hi ha gent que diu que potser sí que entraran!!! ai, ai, ai!!!

Anònim ha dit...

Tampoc crec que entrin. Cap enquesta els dóna, ni de lluny, representació. Ara bé, el que em fa patir és que tinguin una important bossa de vot ocult. Igualment, no crec que sigui suficient com per entrar al Parlament.

Cesc ha dit...

Doncs a mi m'agradaria que entressin. A la resta d'Europa per tal que els partits de tradició democràtica facin cas del problema de la immigració necessiten la pressió d'aquests tipus de partits.

Sarkozy no seria on és si no hagués adoptat part del discurs de Le Pen. I si s'ignoren aquests partits llavors entren al Parlament. Només cal mirar Holanda on el PVV és la tercera força parlamentària. I a Dinamarca crec que estan al Govern (no ho se segur).

Pel que fa a que són espanyolistes hi ha un episodi televisat on un simpatitzant de l'Anglada li diu literalment al presentador de laSexta "parla'm en català xarnego de merda". Per tant dedueixo que són un partit transversal. Al menys és el que em va dir un militant seu.

L'home del sac ha dit...

Jo no ho veig que puguin entrar, però qui sap. De moment cap enquesta els dóna possibilitats, però... són enquestes.
Els Ciudadanos, en les anteriors eleccions tampoc apareixien en les enquestes i van entrar. De fet, recordo que a la tarda mateixa de les eleccions, ja hi va haver filtracions que les enquestes fetes al matí a peu d'urna deien que entraven i fins hi va haver blogs i webs que feien una crida a anar a votar el que fos per així pujar el llistó del 3% i que no entressin.
Trobo que Ciudadanos van tenir un suport de la caverna, que no té PxC, i que els va ajudar a arribar a un públic reduït, però potencialment votants seus.
Ja ho veurem. Jo aposto clarament a que no entren.

Cesc, no entenc que vulguis que entrin, perquè se suposa que aquest discurs ara també l'esteu fent vosaltres. No et sembla? Si entren ells potser és perquè no s'ha captat prou bé el vostre. O potser és que captarien a un altre tipus de votant no disposat a votar al PP.
Crec que deus tenir raó amb això de la transversalitat, sinó no s'entendrien tan bons resultats en llocs com Vic, encara que en part sigui perquè se n'amaguin. Suposo que encara que l'Anglada i algun altre tenen més perfil espanyolista, a dins hi deu haver una mica de tot. El que sí que crec que fan (tampoc els he seguit prou) és estendre el seu missatge principalment en zones d'immigració espanyola com és tota l'àrea metropolitana de Barcelona.
Jo no crec que un partit així, tan monotemàtic pugui ser útil, i menys quan és tan poc rigorós i seriós. Diria que són massa negatius en tot, i s'han de veure més les coses en positiu. No tot el que ve de fora és dolent.

Josep (sl) ha dit...

suposo que amb un nivell de participació molt baix podrien entrar en una demarcació gran com Barcelona.

Són tant Frikis com la CORI però amb propostes que passen del frikisme a la xenofòbia.

Noctas ha dit...

Hola Cesc: Vaig llegir un post teu sobre els estudiants que fumen petes a la Uni. Tot i que el teu partit em fa fàstic, tu em caus bé. CAL DIR, PERÒ, QUE TOTS ELS PARTITS POLÍTICS EM FAN FÀSTIC, AIXÒ TB ÉS VERITAT. Vas de cara i això és sempre d'agraïr. Un pp català segrestat per la Cmacho és el millor que us podia passar. Heu perdut la poca credibilitat que us quedava, però els imbècils us seguiran votant i imbècils que no us votaven, ara ho faran! Sobretot feu ús dels immigrants, que són els únics que us poden ajudar de veritat alhora de treure més vots! I quan més grollers sigueu, millor! en aquest tema sou igual que plataforma. PD: Els sociates però, són pitjors i demà al meu blog diré perquè! si estudies dret et recomano que llegeixis el meu post de demà. T'ajudarà a comprendre com el parlament espanyol es passa pel cul una directiva Europea i com un advocat consegueix que el Ts posi ferm aquest govern de quinquis que tenim...un saludu

bacus ha dit...

el dia que vagin a la mina o pomar diguin el mateix de la immigració actual i l'antiga els votaria...


la realitat és que els trets no van per aquí, el típic immigrant espanyol que fot 40 anys que viu aquí i encara puja al bus i renega qua sent parlar castellà res ni tocar-lo, de los 'suyos'...


immigrant latino castallonofon tampoc, 'imperi'....... llavors contra que queda fotre canya i obrir l'aixeta del gas, slau i moros i si poguessin catalans també.


que entrin si, però no són el que aparenten, a suïssa el partit flangios-nacional és suís a frança és frances....


aquí és espanyol, és com si fos algeria......


serà pq els catalans estem fets d'una altra pasta tot i que l'allau als 50 i ara, ens fot i ens vol fotre i va dirigida inclus... seguim vius.........



em .....tenco de riure un negre dialogant amb un perfecte català a l'anglada corregint-lo al estil, no es diu buzon és diu bústia.

maria ha dit...

No els conec massa o sigui que no en tinc una opinió feta.