divendres, 15 d’octubre del 2010

Els minuts de les escombraries

Fa forces dies que no publico res, i és perquè he aprofitat per anar-me'n una setmaneta cap a països més civilitzats. Evidentment, quan estic lluny de la putrefacció diària, és tanta la meva felicitat que ni hi penso en escriure. Baixo de l'avió i ja torno a sentir l'olor de merda. I parlant de merda, tenim un govern, i un país en general, que està jugant els minuts de les escombraries, d'un partit que ja fa anys que no passa de ser una costellada de solters contra casats. I tot el país s'impregna d'aquest tuf.
El conflicte entre el conseller Ausàs i el president Montilla, pel suport donat a Barcelona Decideix n'és un bon exemple. Submisos com han estat durant tota la legislatura, ara volen marcar paquet, i saben que poden fer el que els sembli que a aquestes altures ja ningú els destituirà ni els pot fer res. A més, com ha dit la consellera Tura, a saber a qui li tocarà decidir sobre això...
Un altre dels temes que cueja és el de l'emissió de bons per part de la Generalitat. Això demostra que les coses estan força malament, ja que cap entitat els deu deixar ni un duro, o si els els deixen, deu ser a un interès desproporcionat. Un altre problema que traspassaran al proper govern. Quan no tens diners i ets víctima d'un espoli insuportable, hi ha dues opcions: recuperar el que et roben, o intentar aconseguir diners d'on sigui sabent que després els hauràs de tornar. A Catalunya sempre s'opta per la més difícil. Tot i això, si l'interès és el que diuen, jo en compraré algun.
I per últim necessito parlar del Barça i d'aquest engendre repugnant que té com a president. Els socis ho han volgut així i ho respecto, però cada dia em sento més allunyat d'aquest club. Es deia que amb en Laporta el Barça estava polititzat perquè l'havia convertit en un referent de catalanitat. Jo diria que ara l'ha polititzat molt més, començant per la llepada de cul al fatxa del president d'Extremadura, i ara utilitzant el club per atacat als seus anteriors dirigents. La croada contra en Laporta fa molt que va començar, però ara s'està utilitzant al Barça per destruir-lo i això és inadmissible. En el tema dels comptes, segurament ni tenen raó uns ni els altres i la veritat estaria en un terme mig, però mentre que uns (l'anterior junta) ho veuen tot positiu i es volen posar com més beneficis millor, prescindint una mica de la prudència, els altres (l'actual junta), sembli més aviat que volen enfonsar el club i han passat a pèrdues tot el que han pogut i més. Excusant-se en una auditoria, han modificat moltes més coses que no pas les que no ha trobat incorrectes l'auditor. Estan desprestigiant el club d'una manera mai vista i dividint a la massa social només per interessos personals, o qui sap si per interessos polítics. Això és inadmissible. Espero que tota aquesta trepa hagi de fotre el camp ben aviat amb la cua entre cames.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El Laporta és l'enemic a batre pels que s'han repartit el país els darrers anys. És per això que van fer el que van poder i més per a col·locar el titella del Rosell al capdavant del Club. Ara que el tenen, actua a les seves ordres. És així de trist.
El tema dels bons demostra que no hi ha ni un cèntim. Tb tenia pensat adquirir-ne alguns. La qualificació és ara AA-, tampoc de les millors, però. En tinc dubtes.

maria ha dit...

Ostres arribar de cop i veure la imatge del super Montilla suposo que no deu haver estat gaire agradable:P jejeje.
Pel que fa això del Barça,a mi em passa el mateix.Cada vegada m'inspira menys...i en Zubizarreta aquest què?No fa ni una mica d'esforç per parlar en català.Com enyoro en Txiqui...

Josep (sl) ha dit...

On has estat, tot i què segur què la resposta és més al Nord dels Pirineus o Atlàntic nord Enllà.

Rossell sembla que actuï per perjudicar al Laporta, a costa del Barça. La croada espanyolitzadora en el Barça és massa evident.
Dubto que Laporta sigui el rival a batre.

Sobre la consulta de Barcelona, tot sembla fet per oportunisme electoral i no per voluntat real.
La Generalitat no havia donat suport a cap consulta fins ara. Però la proximitat de les eleccions es evident. En Montilla es coherent s'ha oposat a que la gent decideixi democràticament i tampoc va votar a la consulta de la seva població; Sant Just d'Esvern.

Sobre supermontilla, esteu segurs que la M no és de SuperMediocre.
Crec que tot i què Ausàs serqueixi ferm si no s'ha atrevit a destituir tants consellers ara no ho farà.

L'home del sac ha dit...

Doncs he estat uns 1500 quilòmetres cap al nord i sí, només tornar, ja m'he emprenyat per un munt de coses que he vist...