dilluns, 28 de juny del 2010

La rata espanyola que em volia trencar la cara

Dissabte a la nit vaig anar a sopar a un restaurant de Reus amb un grup d'amics. En sortir, ens vam quedar a la vorera del davant parlant sobre on anàvem, fent una mica de xivarri. En un dels balcons de l'edifici del davant hi havia una estanquera penjada, suposo que per aquesta onada d'ultra-nacionalisme que desperta el mundial entre els suposats "no-nacionalistes" espanyols. Just va ser d'aquell balcó que en va sortir un individu, amb el tors nu i calçotets, a queixar-se del soroll. La meva reacció (havia begut una mica) va ser espontània totalment, cridant-li: "I tu qué con esa bandera? Eso sí son ganas de provocar!". El porc espanyol va dir: "espera un minutillo, que bajo". Es podria haver estalviat les paraules, perquè amb la cara de macarra pagava, a més que una persona que penja una estanquera al balcó per tocar els collons ha de ser violenta perquè sí. Vaig posar-me a córrer sense parar. Tenia l'avantatge de tres pisos i que el paràsit anava en calçotets. Quan va baixar, en pijama, jo ja era fora de la seva vista. Els meus amics sí que se'l van trobar, però en veure que jo havia fugit, la rata va tornar al cau.
Un gamarús que penja una estanquera al balcó només hauria de tenir dret a dues coses: a callar i a fotre el camp!
Crec que s'hauria de fer un cens de totes les persones que pengen estanqueres, més que res, per tenir controlats als possibles violents.
També crec que m'hauria d'haver estalviat les meves paraules ja que no val la pena deixar-se provocar per tan poca cosa. Les rates, rates són, i prou. Una amiga m'ho va retreure: "ara podries estar dins d'un taüt". I tenia tota la raó. A més, que vaig posar en perill als altres sense cap necessitat. A veure si els eliminen ja del putu mundial d'una vegada. Si tot va bé, en un o dos mundials, veure penjada una estanquera serà una cosa tan folklòrica com qui penja una bandera italiana o argentina, que també n'he vist. Només espero que si algun dia Catalunya juga el mundial ens deixem de bajanades, que és futbol i prou. Si guanyen bé i sinó també!, no hi ha cap necessitat d'anar penjant banderes només perquè s'ha de jugar un partit de futbol.

7 comentaris:

maria ha dit...

A mi em passa el mateix amb els que porten l'adhesiu del toro al cotxe.Sempre penso que ha de tenir un cervell molt petit per voler provocar a la resta de gent.PEr sort els catalans som gent civilitzada majoritàriament i no val la pena...com molt bé dius les rates són rates^^.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Ai company, que n´és de difícil estar-se de dir segons què quan veus aquesta merda.....a mi em passa el mateix. Estanqueres, toros als cotxes....però certament aquest any, al menys aquí a Barna, no se´n veuen tantes com fa dos anys....en fi.
Visca Portugal!!

L'home del sac ha dit...

Gràcies pels vostres missatges.
És cert que no se'n veuen tantes a Barna... Al poble crec que tampoc. Aquest pont n'he vist tres... i a l'eurocopa em penso que n'hi havia alguna més, però hauria d'anar a donar una bona volta i verificar-ho. Si tenim la desgràcia que avui guanyen a Portugal, el pròxim cap de setmana aniré a fer una volta intensiva pel poble i faré un cens de banderes. Val la pena tenir clar amb qui s'ha d'anar amb compte.
I sobretot, calla i aguantar-se, que qui riu últim riu millor.

Noctas ha dit...

Absolutament necessari marxar corrents quan l'individu en qüestió és una rateta violenta. No val la pena posar la teva integritat física en perill per culpa de persones que no tenen neurones al cap! En fi, la borratxera a vegades fa dir coses que un no voldria!

L'home del sac ha dit...

Exacte Noctas, el tio no tenia ni sentit de l'humor! XD

Miquel ha dit...

La imatge de l'individu baixant en calçotets i sortint al carrer havia de ser impagable.
Per cert, avui he vist aparèixer unes altres banderes, i no precisament pel futbol, sinó perquè Espanya ha deixat clar que no ens vol.

L'home del sac ha dit...

Pel que m'han dit va baixar en pijama, però devia ser igualment espectacular...