divendres, 7 de gener del 2011

En Sandrusco va "malgastant" els diners dels socis

Avui llegeixo que el Barça ha regalat als jugadors un rellotge commemorant la lliga guanyada la passada temporada. Segons diu el diari, són uns rellotges d'un cost força elevat i porten un gravat commemoratiu de la lliga guanyada; són com una mena de rellotge-trofeu a l'estil dels anells dels campions de la NBA. Es veu a més, que fer aquests regals és una tradició arrelada a can Barça. La setmana que ve, es veu que n'arribaran uns altres destinats al cos tècnic.

No penso entrar en si estan bé o no aquests regals, cadascú a casa seva fa el que li sembla. El que si em sobta és que a la premsa se'n va parlar i molt dels rellotges que es van regalar als jugadors en l'anterior ocasió. Durant el linxament mediàtic d'en Laporta i la seva junta, d'entre tota la merda demagògicament manipulada que se'ls va llençar, molts diaris van posar com a exemple de llençar els diners dels socis, el regal de rellotges als jugadors. Deien coses del tipus que era una vergonya, amb el que cobren, fer regals tan cars als jugadors pagant el soci, que si això és una prova que aquesta directiva tenia la mà foradada..., etc.
Un dels altres temes que es va comentar molt, va ser el dels avions privats. Una altra vergonya, que es posessin avions privats a disposició dels jugadors per anar a certs actes i tornar més aviat per poder estar a disposició de l'entrenador, per anar a la Final Four a donar suport als jugadors de bàsquet (donant una imatge d'unitat i compromís molt maca, bàsicament hi van anar els catalans), etc... Bé, va quedar clar que era una vergonya i gairebé un delicte malgastar els diners dels socis en avions privats. Bé, delicte segons qui els gasta. Ara es veu que el Barça llogarà dos avions per desplaçar-se a l'entrega de la pilota d'or. Dos? Tenint em compte que són tres jugadors, sent bondadosos, els podrien comprar un bitllet per un acompanyant, i el president que hi vagi en representació del Barça i ja està... segur que si s'hi haguessin tirat amb temps, set bitllets de Ryanair els haguessin trobat bé de preu... però es veu que no, que necessiten dos avions privats. I dels dinars al Club de Tennis amb en Florentino, que me'n dieu? No dic portar-lo al McDonalds, però hi ha restaurants que per quinze euros, a l'hora de dinar fan menús que estan la mar de bé...
Ara resulta, que hi ha coses que són malgastar segons qui les faci... Quin fàstic de mitjans que tenim en aquest país. I a TV3 fent reportatges-mamadeta al Sandrusco...

Lo bo és que dient que el Barça tenia pèrdues per culpa de malgastar tant, i havent fet tots els trucs comptables per passar beneficis cap a l'exercici actual, han fet un pressupost amb pèrdues (del que evidentment ja sabem a qui en culparan)... Coi, però si sembla que només deixant de malgastar tant ja estaria tot arreglat... Ho és que no en saben més, o volen quedar com uns grans gestors per haver fet un pressupost amb pèrdues i finalment tenir beneficis. El que ens queda per veure...

5 comentaris:

maria ha dit...

No sé pas com el va pagar aquest reportatge. A casa estava prohibit obrir la tv^^(jejej). No ho entenc,tothom s'ha d'estrènyer el cinturó per la crisi i aqui tots malgastant.

L'home del sac ha dit...

A casa meva vam mirar el temps i just després vam tancar la tele. No puc criticar el reportatge perquè no el vaig veure, però ja m'imagino que va ser una llepada de *****.

Anònim ha dit...

Em trec el barret davant aquest article. L'has clavat del tot. El que abans era horrible ara és imprescindible i normal per al funcionament del Club.
El reportatge al Rosell vaig aguantar tres minuts. Com el del Mas, tot perfecte: família perfecte, equip de treball perfecte... tot modèlic. "Estranyament" la reunió que va mantenir amb tota la colla d'agents econòmics i periodístics del país no va sortir. La devien "oblidar".

Jaume ha dit...

Molt més fàstic que la política del Sandro és el seguidisme que li fa la premsa amiga, sobretot del Grupo Godó (La Vanguardia, Mundo Deportivo i RAC-1) i de TV3 sector espanyol. Propòsit d'aquest nou any: que un bon amic deixi de comprar el MD

Unknown ha dit...


It is a stunning post. Exceptionally valuable to me. I preferred it .Swipe Your Credit Card And have Immediate cash With Cheapest Costs. Provide Your ID Card Photo Copy As A Document Resistant.
If you Want more details kindly Visit Cash on Credit card