dimecres, 1 d’abril del 2009

Ara sabran el que és nacionalisme de veritat

A Euskadi estan a punt de tenir el govern més nacionalista de la seva història. Nacionalista espanyol, és clar, que aquests són els de veritat! Tant uns com altres han demostrat que es poden barallar i retreure tot el que calgui, però que hi ha una cosa que és sagrada, i quan es tracta de la unitat d'Espanya, amb això no s'hi juga.
Diuen que Ibarretxe i els nacionalistes bascos governaven només pels seus, dividint a la societat. Ara ells governara per tots diuen. I això ho faran fent president a un candidat que els partits que li donaran suport hauran tingut menys vots que els que donaran suport a l'altre (i això passaria fins i tot sumant-hi UPD), i sense tenir en compte que alguns no van poder votar. Diuen que es preocupen realment de les preocupacions dels ciutadans, però ho faran amb un document de pacte on es parla gairebé tant de tros de vivenda com dels gràfics que han de sortir a la televisió pública (entendre's mapa del temps). De fet del que es parla més en el document del pacte és de temes identitaris, que si llengua, televisió, etc. Però és clar, ells sempre són els no nacionalistes, els que no divideixen a la societat i els que es preocupen pel que realment importa als ciutadans.
Davant de tot això, només puc dir: pobres bascos! Només espero que el desgavell que provoquin no sigui massa gran i que duri poc i que quan això s'acabi, es mobilitzin i els hi donin una patada al cul. Ara sabran el que és el nacionalisme de debò!
Espero que a ells i a nosaltres ens serveixi també per adonar-nos que no hi ha diferències, i que tot és el PPSOE. A veure si no tornen a enredar a ningú amb allò de que "tornen ells", perquè són ben bé el mateix.

3 comentaris:

Noctas ha dit...

No et pensins crack, potser aquest nacionalisme espanyol desplegat al pais basc és necessari per el contratac. A vegades cal que la xuleria espanyola es manifesti expresament per saber de quin peu calça. Aquí a Catalunya gràcies al tripatit s'està acabant el cuento autonomista i la comèdia de ciu s'està convertint en un discurs més clar i contundent. Com siuen els espanyols " No hay mal que por bien no venga"...saludus campió!!!!

L'home del sac ha dit...

Exacte, per això també penso que els pot anar bé per despertar-se una mica i anar tots a una. Ja veurem.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Es tracta d´una ignonímia sense precedents. Cal apendre que "ells" sí que tenen clar lo del eix nacional, cony si ho tenen clar.
Salut!