dilluns, 19 de juliol del 2010

Senyors de CiU, aclareixin que volen ser quan siguin grans!

Divendres passat, ERC va presentar al Parlament un text per ser votat en que es demanava iniciar el procès cap a la independència. Em sembla del més encertat que ha fet aquest partit en molt de temps. Evidentment no es pot proclamar la independència d'un dia per l'altre, sense haver fet eleccions, tenir-ho tot preparat, etc., per tant, em sembla adequat de proposar d'iniciar el procès, si hi ha suports per fer-ho. La pregunta era molt simple: iniciem el procès o no l'iniciem. Sembla que davant d'una pregunta tant simple tothom ho hagi de tenir molt clar. I alguns l'hi ho tenen: PSC-PSOE-LaSecta, PP, els ecopijos comunistes i el partit de l'immigrant rebotat tenen clar que no volen. S'agraeix la seva claredat. ERC, evidentment va votar que sí, ja que ells havien presentat la proposta i volen marcar paquet. Llavors ens queda el partit més nombrós, el que pot decantar la balança cap a un costat o l'altre, el partit que segons les enquestes rep la majoria de vots independentistes. I què fa? Doncs s'absté! Resulta que no saben si el volen iniciar o no... O és que els fa vergonya dir-ho... O és que així es pensen que poden enganyar tant als que hi estan a favor com als que hi estan en contra. Ja s'ho faran, però aviat haurem d'anar a votar, i s'agrairia un respecte cap als electors i explicar si volen o no. Perquè molt d'omplir-se la boca que amb Espanya ja no hi ha res a fer i que s'ha d'aspirar a decidir sense límits, però després no sé, no contesto! Senyors de CiU, em penso que ja tenen edat de saber el que volen ser quan siguin grans!

5 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Ara he vist que n'Oriol Pujol ha aclarit avui que ell és independentista, però CiU no. Avui en Mas també ha dit que no apostava per iniciar el camí de l'autodeterminació i en Duran ha dit que plantejar la independència seria dividir el país.
Un altre dia normal a la casa gran.

maria ha dit...

Sincerament els hi fa vergonya dir-ho,no fós cas de que perdéssin electors.Paatètic,però se'ls hi veu tan el llautó...
És que ja te'n pots fiar poc de tots els polítics.Esperem demà a veure el nou projecte d'en Joan Laporta:Democràcia per Catalunya.

Anònim ha dit...

Aquesta indefinició, potser no ara, però a llarg termini els hi pot sortir molt cara. Quan es comenci el procés cap a la independència, llavors què faran, dir que és el moment? Diria que sempre proven d'anar cap a on bufa el vent. Per cert, el Duran amb la tonteria de "dividir" i la por. Patètic.

L'home del sac ha dit...

En Duran ja fa molt de temps que és de lo més patètic que hi pugui haver. I és una llàstima perquè crec que en altres aspectes és una persona que per polític serveix... però és un botifler. M'agradaria que la seva ambició fos estar al govern d'un estat català i no al govern de l'estat espanyol.

No sé si és un avantatge o un inconvenient, però això que mostren les enquestes que l'independentisme és tan transversal és força curiós, perquè hi ha independentistes gairebé a tots els partits, però és clar, si els partits tenen votants dels dos tipus, els han de voler acontentar als dos i al final cap partit important fa el pas cap a la independència... Fa falta un bon catalitzador. A veure demà en Laporta amb en López i en Bertran... Fa falta una candidatura independentista amb gent coneguda i preparada, amb gent de R.cat també, però no aquestes llistes que ells han preparat que no van enlloc.

Noctas ha dit...

I per això guanyaran les eleccions:) saludus crack i ultimament escrius més sovint...ho celebro!