divendres, 30 de juliol del 2010

Qüestions d'imatge

Només per la imatge que s'ha donat de Catalunya a l'exterior ja valia la pena haver prohibit els toros. Hem sortit a primera plana a tot arreu. I en positiu. Hem donat una gran imatge. Hem donat un exemple de civisme. Ens hem donat a conèixer com un país diferenciat, amb iniciativa pròpia, modern i civilitzat. M'han trucat amics que viuen a l'estranger, dient-me sorpresos que a la tele estan parlant de Catalunya, i en parlen bé. Els mitjans de comunicació de mig món han destacat la decisió presa pels nostres representants i l'han posat com a exemple a seguir a la resta de l'estat. Mentrestant, ells, per motius identitaris i de ràbia mal assimilada, en comptes d'avançar i desterrar aquesta pràctica cruel, s'hi refermen i ho volen potenciar com a signe d'identitat. Un país que s'identifica amb un animal ple de sang, que és torturat fins a la mort, no és un país europeu, ni modern, ni civilitzat. Dóna una imatge de país tercermundista. Perquè una cosa és que en un país hi hagi gent a qui li agrada això i una altra ben diferent és agafar-ho com a signe identitari. Tot per portar la contrària. Són tan primaris en el seu afany de domini... I després ens diran que a Catalunya es fa el que es fa per motius identitaris. Jo, als únics que he vist actuar per aquests motius és als que estan a favor de la tortura dels toros... excepte als quatre que els agrada, és clar. Per motius també de sentit comú, deixem-los ja...

(No sé si escriure massa durant l'agost, així que bones vacances els que en feu)

6 comentaris:

maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
maria ha dit...

Sóc tan feliç de que ho hagin prohibit d'una vegada per totes.Espero que aquest PP no pugui fer-ho enrera.
Bones vacances i descansa que has de tornar amb un munt d'articles que esperem llegir^-^.

Anònim ha dit...

En el fons, quant més "cafres" siguin, més despertaran els entiment independentista aquí. Només cal veure com membres del Constitucional van anar a "celebrar" l'escapçada de l'estautet. Si la prohibició va allà, que no ens estranyin que la tirin a terra.

Anònim ha dit...

També és grotesc, que un partit minoritari a Catalunya -esperem que a la tardor ho sigui encara més- com és el PP, tot el que no li agrada ho portin al TC.
Ja es veu com respecten les decisions no ja del Parlament, si no d'una Iniciativa Legislativa Popular, encapçalada per la Plataforma PROU, on durant la recollida de firmes l'objectiu no era identitari, era en defensa dels animals.

El PROU l'hauríem d'aplicar als atacs deliberats contra Catalunya.

Noctas ha dit...

Bones vacances des de Dominican Republic...aqui tenen les baralles de galls a mort, naturalment...saludus crack!

Anònim ha dit...

Qui no li agradi les decisions que surten d'un parlament democràtic: bon vent i barca nova.