dimarts, 7 d’octubre del 2008

Si fins ells ho diuen

Mireu aquest video:

Els espanyols saben bé que Catalunya és una cosa rara que tenen allà en una cantonada i encara que repeteixin constantment que és part del seu territori, mentalment ho veuen una cosa rara i no identifiquen els catalans com uns dels seus a primera vista. Per això de tant en tant tenen un lapsus i els surt el que tenen al cap sense passar pel filtre. Ara li ha passat a un presentador de les notícies a la televisió espanyola, però també li va passar a una política tant espanyolista com n'Esperanza Aguirre quan va dir que no es podia permetre que Endesa marxés fora del territori nacional, quan com a molt lluny hagués anat a Barcelona. Per cert, que em pensava que aquesta senyora era liberal i que si venien uns catalans o uns japonesos i compraven Endesa perquè pagaven bé, doncs li semblaria bé.
En fi, que fins i tot ells ho diuen, deu ser per alguna cosa.

6 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

L'inconscient la va trair, d'aquí aquella heretgia, però on s'havia de signar?.
Indubtablement per les espanyes els catalans no som prou espanyols.

El factor que feia diferent la oferta catalana de la alemanya era sens dubte. Que si triomfava la catalana, la seu central podia marxar a Catalunya i amb ella l'impost de beneficis. Que per cert s'obté a Catalunya i Andalusia.
I triomfant l'Alemanya tributava a Madrid i tots sabem que Espanya és el tros de terra que rodeja Madrid.

Índia ha dit...

Exacte. Ells tampoc creuen que siguem espanyols...Si nosaltres tampoc ho pensem, on és el problema? Potser és que tant sols ens volen mantenir sota la seva influència pels nostres diners...i per demostrar-nos que aquí els qui manen, són ells. Independència ja!

L'home del sac ha dit...

Sí, suposo que encara que no ens vegin com uns dels seus, és una cosa d'aquelles de "mascle ibèric" de dir que per collons aquí manen ells...

miquelet ha dit...

Saben perfectament que som "una altra cosa", però a veure quin seria el futur electoral del partit espanyol que deixara marxar els catalans. Ho tindrien xungo passant a l'història com el govern de la "disolución de España".

Salut.

Noctas ha dit...

Liberals..? el que són és una colla de cínics. I els sociates també.

Eva ha dit...

em va semblar deliciós XDDDDD

aix aix el subconcinet