dimecres, 28 de març del 2012

López, el lehendakari sense vergonya

S'ha de tenir molt poca vergonya, ser molt curt de gambals i terriblement egoista per dir el que ha dit aquesta setmana el lehendakari López. Ell vol el concert econòmic per Euskadi, però no el vol per ningú més, perquè no seria bo per Espanya. Visca la coherència. Doncs miri senyor López, potser ens podríem posar d'acord en que aquest concert és dolent per Espanya, i com que vostès ja l'han gaudit durant molts anys, i com que a Espanya ens han inculcat llargament això de la solidaritat, doncs ara hi podrien renunciar i deixar-nos-el a naltros una temporada. Realment, em sembla que al lehendakari López tan se li fot el concert econòmic basc, però se l'ha trobat i evidentment no hi pensa renunciar. El que si que li interessa per sobre de tot és Espanya, la seva pàtria, que sense xuclar la mamella catalana no podria mantenir el nivell del dispendi i les seves grandeses. Això sí, que xuclin la mamella de l'altre, no la pròpia, encara que sigui per mantenir el costum.
Per sort, a aquest senyor, fet lehendakari després d'unes eleccions amb les normes manipulades per tal de que els partits dels colonitzadors tinguessin majoria, l'hi queden quatre dies. La trampa i la martingala ja no s'aguanten més per enlloc, i els bascos sabran fer neteja ben aviat.

5 comentaris:

maria ha dit...

És vergonyós.

Anònim ha dit...

JA FA TEMPS,QUE A MI,ALLO DE TOTS ELS COLORS DEL VERD,NO HAN FA NI FRED NI CALOR,ELS "ADMIRATS" VASCOS MAI HAN FET RES PER AJUDAR A CATALUNYA,MAI DE MAI,AIXI QUE LA OPINIO D'AQUEST"SOCIATA",NO HAN SORPREN AN ABSOLUT.APA QUE ELS BOMBIN¡¡¡¡¡¡
JUGANT AMB BARCELONA

GukGeuk ha dit...

López és anormal, no té res més.

A ell li hauría de donar igual el que fa Catalunya. Amb el que ha dit ademés està reconeixent que hauríem de ser independents i que Espanya se les arregli com pugui.

Sobre el comentari tan simpàtic de que ens bombin, va sortir fa temps al meu bloc aquell debat. ¿Per què hem de fer res els bascos per a ajudar els catalans? No és la nostra guerra: ajudarem si ens perjudica i no ho farem si ens convé i a l'inrevés, com fa qualsevol país del món. Nosaltres no tenim la culpa de la basquitis que pateixen alguns catalans ni de que, insisteixo, alguns, pensen que som germans i coses semblants.

GukGeuk ha dit...

Ademés, és una cosa que portem fent des de fa segles i em costa entendre perquè els catalans esperen res de nosaltres. Deixo el que escrivia jo fa temps a un home que es sentia traït:
"L'unica vegada que he sentit que no som sincers, va venir d'un català que deia que, molta hermandad i tal, però encabat els bascos no mirem gaire cap a catalunya. Recordo que li vaig dir a veure quan havia sentit ell que nosaltres diguessim res de germans... A mi els catalans em cauen bé, però he de reconèixer que al pais basc hi ha bastant indiferencia cap a l'estatut, el carod etc... I que, generalment, l'adimiració és bastant unilateral. Mira sinó els grups bascos que són famosos allà i els grups catalans que son famosos aquí (cap). Si algú pensa que tenim el concepte de germans amb els catalans, però quan ve veu coses que li fan pensar que s'equivoca, no crec que sigui cosa de ser mentiders o no."

L'home del sac ha dit...

És veritat que això de la basquitis és bastant estúpid. Suposo que ve de temps en que alguns catalans es miraven els bascos amb admiració, com aquell que "els té ben posats" mentre nantros anem fent el pena... però bé...
Sigui com sigui, em sembla que de tots els països del món, dos que estan ocupats pel mateix estat, comparteixen enemic i que s'haurien de procurar ajudar. L'avanç d'un dels dos sempre és debilitar l'estat.