dimarts, 12 de juliol del 2011

Fins aviat

Com ja deveu haver vist, ja fa força temps que la meva activitat a la xarxa és pràcticament nul·la. Així com a vegades he explicat que he tingut èpoques de molt poca feina, en que m’avorria força i això afavoria que em recreés escrivint articles o comentaris, ja fa molt de temps que el treball absorbeix bona part del meu temps i forces, sense deixar-me cap estona per poder escriure, tot i que de temes interessants per escriure no n’han faltat, com ara tot l’afer dels “indignats” que em van arribar a indignar i molt, o molts altres temes d’interès. Si tantes ganes en tingués, encara podria haver anat escrivint alguna cosa a les nits, però quan arribo tard a casa o a l’hotel, no tinc precisament ganes de posar-me a escriure. Trobo que fora de la feina, el meu bloc no té gaire sentit. A més, també estic fent un postgrau a distància al que hauré de dedicar més temps a partir d’ara i fins em plantejo no anar enlloc aquest agost per posar-me una mica al dia de tot.

El cas, és que tenir un bloc però no escriure-hi és una mica penós, i fins i tot m’he plantejat de matar a l’home del sac, el meu alter-ego. Finalment no seré tan radical, ja que segur que aviat el trobaria a faltar. En tot cas, el deixo una mica al congelador, a veure si passat l’estiu torna amb més força. Mentrestant, tot i no descartar que vagi sortint del congelador de tant en tant, només dir-vos molta sort i fins aviat. Encara que molts cops no tingui ni temps de deixar un comentari, us estaré llegint.

9 comentaris:

Noctas ha dit...

Crack, sempre em tindràs al teu costat, sobretot per la capacitat de diàleg que tens, per no ser un dogmàtic. Si ara no pots escriure, aprofita i treballa i fes el que creguis que has de fer. En qualsevol cas, saludus crack!

Anònim ha dit...

Una bona decisió,si us fa el pes.

És d'agrair la deferència que ens feu en comunicar-nos-la.

I també, la bona sort que ens desitgeu, que, de segur, que en necessitarem, i molta, tal com van les coses.

Salut i República de Catalunya!

reflexions en català ha dit...

Apa, una pausa i fins aviat.

Salut!

maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
maria ha dit...

Oh!Em sap greu...però bé si és per una inversió al teu futur tot si val.
Una abraçada molt forta i espero fins aviat.

Miquel ha dit...

Va bé agafar distància de tant en quant. Bon estiu i fins aviat!

L'home del sac ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris.
Realment ara mateix estic col·lapsat, encara que em penso que ho estaré basant fins a finals d'any. Espero que al setembre, encara que sigui cap a finals, torni a anar escrivint...

L'home del sac ha dit...

Curiosament, me n'acabo d'adonar que aquest era el meu escrit nº 200. Bon moment per agafar-se unes vacances.

Jaume ha dit...

la continuació del post del 20 de juny estaria bé ;-)