dimecres, 11 de maig del 2011

El PNV, la sucursal del PSOE a Catalunya, la Ramoneta i la seva cosina que fuma...

El PNV i CiU podrien anar ben agafats de la mà. Quan convé volen alliberar la nació, quan convé fan veure que s’enfaden molt però el que fan constantment és jugar a la puta i la ramoneta. Que el PSC votés no a que l’estat pagui el deute a la Generalitat era d’esperar. Són uns espanyolots i encara que es posin la careta de catalanistes, normalment representen els interessos de l’estat opressor i prou. Anava a dir que representen els interessos dels colonitzadors, però em penso que ni això, perquè als colonitzadors que tenim aquí en el fons també els deu interessar que es pagui el deute i quan estiguin malalts no els fotin fora de l’hospital. D’un partit que durant l’última campanya electoral va retir tant com va poder que no eren independentistes, no es pot esperar altra cosa. Més que res perquè sinó són independentistes, vol dir que són dependentistes i que ja els va bé la submissió a un estat hostil; submissió que ells demostren constantment i messellament davant del PSOE. Que la gent els vagi votant i mentrestant el país es va enfonsant... Tenim el que ens mereixem, el que han votat.

Però i el PNV? Els amics bascos? Què fan aquesta gent alineant-se amb els interessos dels ocupants contra una altra nació oprimida? Doncs el doble joc de sempre, tu dóna’m alguna cosa a canvi i voto el que convingui... Vergonyós. Si fos basc estaria indignat. És més, si fos basc, ja me n’hauria cansat de la Ramoneta i de la seva cosina que fuma i votaria un partit desacomplexat com Bildu.

Quan obrirem els ulls tots plegats? Senyors de CiU, obriu els ulls!!!

5 comentaris:

maria ha dit...

Tot plegat és patètic.Estic tan confosa per aquestes pròximes eleccions...Ara ja estic descartant, no escollint. I no m'està quedant cap candidat.No sé pas com ho faré. El paper del PNV vergonyós.Aquí cadascú vigilant de que no els hi prenguin la cadira i s'ha acabat.

Noctas ha dit...

Tu ves fent amistant amb Bildu i demés partidets terroristes. Tens tanta bona fe que fins que un dia no entrin a casa i et fotin un jec d'òsties no te n'adonaràs de la magnitud de la tragèdia que fomenten aquests fillsdeputa. Tu ves fent amsitats amb Bildu!

Andreu Simó ha dit...

Noctas refereixo fer amistats amb Bildu que amb els feixistes com tu encara amb les mans tacades de la sang del President Companys.

L'home del sac ha dit...

Maria, sí que és patètic... I aquest matí en Felip Puig els defensava a RAC1 dient que ells a vegades han fet el mateix, que quan hi ha un pacte amb el govern el compleixen encara que sigui anant en contra dels altres...

L'home del sac ha dit...

Noctas, que jo sàpiga Bildu és una coalició de partits democràtics i pacífics com Esko Alkartasuna i Alternatiba juntament amb persones independents de l'esquerra abertzale i tots han dit clarament que condemnen qualsevol tipus de violència.
Prefereixo aquests que partits que frueixen desagnant-nos com ara el PP-SOE.