dilluns, 21 de març del 2011

M'acusen de justificar assassinats

Els defensors a ultrança de qualsevol cosa que faci l'estat d'Israel m'han dedicat un escrit. Vosaltres mateixos:

Decidir que és justa la mort d'una família, ser un bèstia i no saber-ho, aquests són els millors amics del terrorisme islàmico-palestí

Aquests sionistes de pa sucat amb oli que justifiquen qualsevol cosa que faci l'estat d'Israel m'acusen de justificar assassinats, nazi, comunista i de ser un amic de Hamàs. Em dediquen un article, però en canvi van esborrar el comentari de l'article que havia comentat.
Qui llegeix aquest blog habitualment ja sap de sobres la meva posició, ja que altres cops he parlat d'això, per exemple en aquests articles:
Em fot molt aquesta gent que es prenen els conflictes com aquest com si fossin un Barça-Madrid que has d'estar amb els uns o els altres i no poden acceptar la injustícia de les situacions creades.
No sé d'on ve aquests sionisme d'alguns catalans i no li trobo explicació. Sembla mentida que precisament, venint del nacionalisme català, aquestes persones no puguin entendre la gran injustícia creada als àrabs que vivien en aquelles terres. És que a ells els agrada estar governats pels espanyols? Us imagineu que arribés aquí gent forastera i ens diguessin que hem de dividir Catalunya en dos trossos perquè tots tenim dret a tenir un estat? Jo no ho acceptaria, no sé ells.
I un cop comès l'error històric que ja és irreversible, no hauríem de procurar que es donessin les condicions per la pau? Doncs si és així, l'absurda colonització de Cisjordània només pot posar més llenya al foc i crear més recels i ressentiments entre les parts. Fa uns dies es va assassinar a sang freda una família amb nens en una d'aquestes colònies. Les imatges són totalment repugnants, però precisament no hauria de ser tanta sang, tant de fàstic, tanta ràbia, tanta injustícia, el que ens hauria de fer veure el que no pot continuar si es volen evitar aquestes morts. Sento pena per aquesta pobra gent i fàstic imaginant-me algú capaç de fer aquesta atrocitat, però també hem de veure que aquesta gent eren al lloc equivocat, sens dubte. Res justificava que estiguessin vivint allí com res justificava aquest crim vomitiu. Les injustícies només provoquen injustícies més grans i ja va sent hora que tots hi posem seny i exigim el final de l'ocupació i de la impunitat amb que l'estat d'Israel fa el que li dóna la gana.

Jo em sento i em vull sentir pacifista, però vull fer una pregunta per qui la vulgui respondre:
Si ocupen el nostre país, es justificable la utilització de la violència per crear pànic entre els ocupants? Quan és i quan no és justificable la utilització de la violència?

2 comentaris:

Noctas ha dit...

No et contestaran pas. Ells ho tenen clar i actuen en conseqüència. No els parlis de res. I tenen raó. Foren assassinats en massa i ara volen defensar el seu territori com sigui- estigui o no ocupat-. I tenen raó, Home del sac. Son fanàtics i amb això no hi ha res a fer. Ho son perquè la resta de la humanitat tb ho va ser i tb ho és. Has de mesurar les paraules, les has de mesurar moltíssim, si no et titllen de recolzador d'assassins i altres bajanades. Son fins, molt fins i ho són perquè varen pagar les conseqüències. El teu debat és honest, i parteix de la honradesa, però ells no hi entraran mai! es la seva forma de defensar-se contra una altra possible barbarie! I insistiexo, tenen raó! saludus!

Salvador ha dit...

No ho sabria dir millor que Noctas.
El que afegiré és que el tema dels territoris ocupats és només una excusa però no hi té res a veure. Israel es va retirar de Gaza, no hi va quedar ni un sol jueu, i l'endemà mateix els van començar a inundar de projectils disparats des d'allà.
Si ara abandonen la Cisjordània passarà igual, els aniran exigint més i més, el Golan, Jerusalem, fins la desaparició de l'estat d'Israel.
No es pot pactar ni fer la pau amb qui ha jurat exterminar-te. I els jueus ho saben, han patit massa en la seva història.