divendres, 18 de febrer del 2011

Camps, feixista! #sensesenyal

Perquè no se li pot dir d'altra manera a qui fa tancar una televisió només perquè els que volen continuar veient una televisió en la seva llengua ja no ho puguin fer. Eren pocs, però n'hi havia. Encara en queda algun de valencià no assimilat, i TV3 és una eina massa perillosa en aquests casos.
Camps, fots fàstic i ets vomitiu, com la majoria d'espanyolistes anti-catalans.
Al País Valencià es tanquen mitjans de comunicació i es fan lleis a mida dels interessos del govern, i tot envoltat d'una aura de corrupció... Una democràcia de gran nivell, sí senyor!

Altres notícies del dia:- El president d'Extremadura diu que va sentir vergonya quan es va parlar al Senat en català, basc i gallec. (Això ho ha dit l'amic d'en Sandro Rossell, aquell a qui va anar a llepar-li el cul tan bon punt va ser president)
- El TC admet el recurs contra la llei de consultes populars (una més)
Fins quan?


"Hi ha gent que no li agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent que no li agrada que es parle, s’escriga o es pense"

Ovidi Montllor


Animo a tothom a manifestar-se a través de la xarxa en contra del tancament. A Twitter està triomfant l'etiqueta #sensesenyal
Difonem missatges amb aquesta etiqueta o reenviem missatges d'altres, perquè l'etiqueta tingui rellevància i a tot arreu se n'assabentin de la injustícia que s'ha comès.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

FA UNS ANYS,UN MINISTRE VA PACTAR TOT AQUEST DESGAVELL D'ONES, RECORDEU EL SEU NOM?....JO SI JOSE MONTILLA.
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

No són demòcrates. Són uns genocides culturals sense pietat que volen acabar amb nosaltres. I el govern català, quan farà alguna cosa?

Unknown ha dit...

Estem al pas incial; La mobilització per la xarxa.

En breu; tocarà sortir al carrer.

maria ha dit...

Acabo de sentir que la web de la generalitat valenciana s'ha bloquejat per la manifestació.Com pot manar la corrupció?Com se'l poden creure?