diumenge, 25 d’abril del 2010

He votat

He votat. I que voleu que us digui, n'estic content i satisfet com mai. Per un cop al la vida he votat segur del que votava. I si una mala puta del PP diu que s'ha d'enviar el fiscal de l'estat perquè el que faig és il·legal, doncs millor, encara que me la bufa el que diguin els opressors. Al col·legi, força gent i ambient festiu. Molta gent coneguda, gent que vas saludant i que te n'alegres que estigui allí. Gent del poble poble. La gent que veus pel carrer quan surts a comprar. Gent normal, que no està gens posada en política, però que quan uns convilatans seus els hi han dit que els donaven la oportunitat de donar la seva opinió sobre un tema tan important l'han anat a donar. I algun immigrant marroquí que ha tingut l'oportunitat de ser un ciutadà més, i que espero que quan siguem independents ho sigui considerat. Suposo que la gent que passa més de tot, gent que només ve al poble a dormir, etc, són els que més han fallat: en part és normal. I suposo que els immigrants, encara que n'he vist, en general no hi han anat. Des d'aquí només felicitar a les persones que han organitzat les consultes a cadascun dels pobles on s'ha votat, i a tota la gent que hi ha acudit, hagin votat el que hagin votat, perquè l'important era demostrar que no hi ha res que impedeix que un poble decideixi el que vol ser. Encara no sé quina ha estat la participació al meu poble, però m'és igual, ja me la diran. El que he vist avui és molt bonic i hauria de ser el més normal del món en el país normal que hauríem de ser. I amb això en tinc prou.

5 comentaris:

marcguinjoan ha dit...

M'afegeixo a les felicitacions a les comissions organitzatives! des del Quebec jo també he pogut votar, però és evident que mai és el mateix que votar al propi poble...

Jesús (Xess) ha dit...

No sabeu quina enveja taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan gran em feu els que heu pogut votar...
En fi, espero que ens arribi l'hora també als dels voltants de can Fanga.

Mireia ha dit...

Ho has descrit meravellosament! Un dia festiu i amb participació ciutadana, no ñes això al cap i a la fi el tret que "hauria de definir" ñes VERTADERES democràcies??

GOS GÀNGUIL ha dit...

Quina enveja.....espero que quan ho pugui fer sigui per ratificar la independència proclamada des del Parlament.
Enhorabona a tota la gent del teu poble que hi ha col.laborat company!
Good training....

Miquel ha dit...

Al meu poble també s'ha celebrat el referèndum, i s'ha de felicitar el nombre voluntaris que ho ha fet possible. Si mai aconseguim res, serà gràcies a aquesta empenta popular, i sembla que els polítics se n'obliden massa sovint d'això.