dijous, 24 de setembre del 2009

A l'anormal aquest del Jorge Javier Vázquez

Per començar he de dir que no sé qui és aquest senyor, no sé quina cara fa, i que tot el que sé ho he sentit per la ràdio o ho he llegit en diaris digitals com ara l'e-brutícies.
Es veu que aquest és un senyor que fa un programa d'aquests penosos i vulgars a Telecinco. Es veu també que va dient que és català, però està en contra de tots els catalans que no són espanyolistes. Cal dir que és un fill d'immigrants castellans que mai s'ha integrat. Llavors el tio va dient, i es queda tant tranquil, que tota la seva família són catalans i estan en contra de les seleccions catalanes. Això és com si jo me'n vaig a viure a França, tinc fills allà i dic que jo i tota la meva família som francesos i estem en contra de les seleccions franceses, bàsicament perquè qualsevol persona del món que prefereix ser una altra cosa abans que ser espanyola és un malvat terrorista.
Ara aquest senyor ha dit que parlant castellà a Catalunya es sentia un ciutadà de segona. I se n'estranya? Em sentiria jo de segona o de tercera parlant català per Madrid? I parlant urdú? Però és clar, els castellans són una raça superior que es veu que a tot arreu poden imposar els seus costums i llengua.
Diu també aquest senyor que a Catalunya quan es vol imitar algú de classe baixa, se l'imita parlant en castellà? Que em demostri aquest senyor que les classes més baixes i incultes, les que deuen mirar els seus programes i un canal tant lamentable com Telecinco no parlen majoritàriament castellà. Només cal anar pel carrer. Quan veus gent amb pinta que fa por, allò que dius "ui, que encara m'atracaran", aquests parlen en castellà. Veus gent cridant i fent l'imbècil i molestant a la gent i normalment (sempre hi ha excepcions, és clar) parlen en castellà. Veus aquestes pintes de killos, amb el cabell de punxa, unes arrecades i el cotxe tunejat i parlen en castellà. O el típic que es passeja sense camiseta a finals de setembre en un petit poble, i parla en castellà. O aneu a l'estranger. A qualsevol ciutat europea, si veieu de lluny un grup de gent donant la nota i cridant l'atenció tant com poden, són castellans. Ho he viscut a vàries ciutats i me n'he allunyat tant com he pogut, no fos cas que m'identifiquessin com un dels seus i volguessin que m'apuntés a la festa. Veus un grup de noies cantant una cançó de Melendi al mig del carrer i ballant tipus flamenco i només poden ser espanyoles. Un grup de gent cridant amb una al davant de tot amb una rojigualda, no cal dir... Perquè a més els agrada identificar-se. És normal veure a l'estranger grups d'espanyol amb banderes d'Espanya, camisetes de la selección, camisetes amb banderes per tot arreu, camisetes que hi posa "puta madre" i coses vulgars així. Quanta vergonya que he de passar quan a l'estranger em demanen el carnet i veuen que tinc nacionalitat espanyola... Esperem que ben aviat poguem tenir el carnet de nacionalitat catalana. Segur que també hi haurà catalans que aniran fent el ridícul pel món, però almenys sabré aquests són uns anormals, però són els nostres anormals. No cal que aguantem els anormals que ens envien des del país veí!!!

6 comentaris:

GOS GÀNGUIL ha dit...

El paio aquest és l´exemple més evident del que és un xarnego (o colonitzador), el millor de tot és que sembla que defintivament ja ha fotut el camp! Un de menys.

Salut i Pàtria!

reflexions en català ha dit...

Aquest senyor no és català, és una xarnego ressentit que ha anat a parar a la claveguera perquè ho ha triat ell, de la mateixa manera que va triar no ser català.

Noctas ha dit...

Home almenys reconeixes que de catalans anormals també n'hi ha i acabes l'article amb aquest punt de sentit de l'humor que és fantàstic. Són els meus anormals. El Vazquez i tota la cúpula de tele 5 inclòs el Risto Mejide fan catalnofobia. No la fan d'una forma tan expressa com la Cope però la fan. Abans d'ahir sortia el senyor Revilla, president de CANTABRIA, parlant a Tele 5 en el programa de Risto i deia unes coses del referèndum d'Arenys que millor no les escoltessis...

Damià Folk ha dit...

Has dit exactament el que penso, l'has clavat! Tens raó amb tot. Els xarnegos ens han colonitzat ja i ai tambè hem fa fàstic tenir aquesta merda de DNI. Hem fa vergonya ser del mateix país que els flamencos,la Belén Esteban,de la Pestiño i de telecinco. Quin fàstic poder veure telecinco, és fastigòs, boicot ja!

miquelet ha dit...

Amb aquestes declaracions no vol que l'identifiquen a la seua Espanya del cor amb un català dels "dolents".
Per cert, no t'has donat compte que els espanyols, quan imiten a una persona inculta i de classe baixa, moltes vegades parlen amb accent andalús? D'això no dirà res el pallasso aquest.

Salut.

L'home del sac ha dit...

Doncs si definitivament ha fotut el camp celebre'm-ho. Espero que s'hagi empadronat a Madrid i mai més pugui votar a Catalunya.
Suposo que en el fons té vergonya d'haver nascut a Catalunya i per això vol deixar clar que ell és dels bons, dels que han nascut aquí per error i no s'han deixat menjar el coco pels natius.

Sí, Noctas, d'anormals en tenim a tot arreu, però s'ha de reconéixer que els espanyols són proclivis a fer-se notar quan van a l'estranger. No sé si t'hi has trobat, però jo no és que hagi viatjat molt, però en diverses ciutats d'Europa m'hi he trobat que quan he vist grups de gent donant la nota i cridant l'atenció són espanyols. O que la majoria de gent va discreta i en canvi a ells els agrada portar moltes banderes per tot arreu perquè es noti d'on són. O si vas al Vaticà, mentre fas cua, entreten-te mirant les rallades i noms que hi ha escrits a la muralla, la majoria són castellans. O si en algun lloc hi ha un llibre de visites i n'hi ha algun que diu alguna animalada, és en castellà.