divendres, 4 d’abril del 2014

Cap a una dictadura del lobby gay

El lobby gay està imposant lentament la seva dictadura. El seu poder i influència cada vegada és més i més gran. Llegeixo avui al Wall Street Journal, com el COE de Mozilla ha hagut de plegar fruit de les seves pressions. El motiu no és res relacionat amb la seva feina, sinó que el seu "pecat" és que l'any 2008 va col·laborar en la campanya d'un referèndum a Califòrnia per tal de que es deixés ben clar que un matrimoni és una unió entre una dona i un home i no qualsevol unió entre dos éssers humans.
Donar l'opinió en un tema d'actualitat pot ser funest per la vida d'una persona, si el que diu no és del gust del cada vegada més poderós homosexualisme polític. No han parat de fer-li la vida impossible fins que l'han fet caure. Evidentment, com sempre fan aquest tipus de lobbys, la manipulació ha estat a l'ordre del dia, convertint el que només era una opinió sobre el que és o no un matrimoni, en declaracions d'odi cap als homosexuals.
Aquest és el joc del lobby gay, convertir tot el que és discrepància en homofòbia. Saben que en general, la societat tolera la discrepància, però no l'odi i les fòbies cap a col·lectius de persones, i amb això juguen per fer la seva manipulació. Creure que un matrimoni és una unió entre un home i una dona no és odiar als homosexuals. Els homosexuals, només faltaria, tenen tot el dret del món en anar-se'n al llit amb qui vulguin, el que es discuteix aquí és la transformació d'una institució social que fins ara havia estat bàsica. Però com que això no els serveix, doncs què millor que disfressar-ho d'odi. I la societat, cada cop més anestesiada, més poruga, que confon respecte als homosexuals amb sotmetre's als seus dictats, doncs ho accepta sense dir res.
L'objectiu: doncs que ningú s'atreveixi a discutir les seves propostes. I que si ho fas, et converteixis en un pària social.
En canvi, directius i treballadors d'empreses com Facebook i Google poden participar activament en actes d'aquest lobby com ara la festa de l'orgull gay i no passa res, es considera el més normal del món. Que els homosexuals reclamin respecte és del tot normal, que això ho converteixin en una festa de l' "orgull" gay per sortir mig despullats en carrosses, és auto-discriminar-se ells mateixos. Orgull de què? I a sobre volen que tothom els doni suport, que les institucions pengin les seves banderetes, etc... Respecte als homosexuals, TOT; entrar en el joc dels seus lobbys, s'hauria d'evitar totalment. I encara més estrany ho trobo barrejar-hi en tot això els transsexuals, persones sense un gènere definit, etc. Què te a veure una simple qüestió de gustos com és ser homosexual amb persones que tenen un problema psiquiàtric de no acceptar el seu propi cos, o persones que tenen un problema de no tenir clarament un sexe marcat?
Doncs res, que ells van fent, i ja hi ha països on pots triar el sexe que vols que aparegui al cens, o que facebook diguin que donarà fins a 50 opcions diferents a més d'home i dona.
I mentrestant, qui discrepi, condemnat a l'ostracisme.
Qualsevol dia reclamaran un mínim d'homosexuals a les llistes electorals i als llocs de poder i tothom ho trobarà normal. Temps al temps...

1 comentari:

maria ha dit...

El que em resulta estrany del teu post és això que dius que un va haver de plegar per un comentari que havia fet anteriorment.És que aquest tipus d'actituds ho trobo tan estrany que passi en el nostre país.
Aquí roben, maten estafen es passen un temps a la garjola i continuen en política. Decepcionant...