dijous, 27 de maig del 2010

Nespresso

Avui en dia sembli que si no tens una Nespresso no siguis ningú. Vagis on vagis sents gent parlant de la grandesa d'aquest invent. Avui mateix les meves companyes han estat mitja hora parlant-ne. No hagués dit mai que una conversa sobre cafès en la que hi participen simples consumidors pogués donar per tant.
Han parlat de la fortuna que es gasten cada mes en càpsules i dels diferents tipus de cafès. La més pija de totes elles, de seguida ha començat a anomenar una infinitat de varietats diferents, destacant-ne les propietats de cadascuna. Jo no he obert boca en tota l'estona ja que no sóc especialment aficionat al cafè i quan me'n faig, me n'acabo fent un d'aquests solubles que només cal tirar una cullerada de cafè a la llet i ja es desfà sol. No ho hagués dit, més que res perquè no tinc necessitat de parlar de ximpleries amb elles, però segur que haguessin pensat que sóc un pringat, un antiquat i un rata. Em sembla molt bé que per la gent que els agrada el cafè hi hagi aquestes màquines que diuen que els fan tan bons i ràpid, però em penso que per la majoria no és més que una moda passatgera per demostrar que estàs al dia i quedar bé el dia que tens convidats.

2 comentaris:

Miquel ha dit...

Avui és una màquina per fer cafès, demà en serà una per tirar fotos i el dia després la moda serà una altra tonteria. Per cert, a casa també en tenim una, però jo no l'he provat mai, i de cafè crec que només n'he pres tres o quatre cops.

reflexions en català ha dit...

La meva cafetera és de les d'abans. No m'ha fallat mai, cosa que les altres no poden dir.