dilluns, 25 de gener del 2010

Ensenyar l'esquena (i el tanga)

Tinc una companya de feina que sempre em posa la calefacció ben forta. Quan jo ja estic gairebé suant i traient-me roba, ella encara està apujant la temperatura de la calefacció. És molt fredolica. No passa res, m'aguanto i ja està. El que ja no entenc és que alguns dies d'aquests que ha fet tant de fred, la xiqueta vingui ensenyant l'esquena. Vull dir que va amb un jersei de llana, però d'aquests que només que t'inclinis una mica en la cadira ja s'ensenya un tros d'esquena. A mi només de veure-ho m'agafa fred. No entenc que si sempre té tant de fred no es posi alguna peça de roba a sota que l'abrigui més. L'altre dia fins i tot m'ensenyava tot el tanga. Un tanga d'aquests de fil, que jo trobo bastant antiestètics. Segurament hi haurà opinions diverses sobre això, però jo els trobo molt lletjos els tangues aquests que són només un fil, i més si els vas ensenyant per sobre els pantalons. Sigui com sigui, em fa ràbia quan no para de queixar-se de que passa fred, però va ensenyant el tanga. Avui mateix va amb un jersei de llana, però d'aquests que tenen com a forats i a través dels forats també li veig l'esquena, i els braços senyal que no va massa tapada de sota. Amb lo confortable que és sentir a l'hivern la roba sobre la pell que t'escalfa...

7 comentaris:

Cesc ha dit...

Dígali directament que trobes molt bé que t'ensenyi el tanga però que l'assenyat per ella i pel medi ambient seria que s'abrigués!

L'home del sac ha dit...

Molt bona Cesc.
Li diré que ja me l'ensenyarà a l'estiu.

Josep (sl) ha dit...

Digues li que pel bé de tots dos. Li agrairies que solament es dediques a Ensenyar el tanga quan puguin les temperatures.

A vegades sorprèn com la gent segueix modes que van en contra de la seva manera de ser. En aquest cas fredolica, suggereix li ser menys "fashion victim" i més practica.

reflexions en català ha dit...

Doncs ami els tangues em posen tots, hehe.

La seva prioritat deu ser ensenyar. Molt diferent de la teva.

Salut.

marc

Noctas ha dit...

JIJIJIJI perà està bona? és que el meu judici depèn bàsicament d'això:)

L'home del sac ha dit...

Noctas, malament no ho està, però tampoc és que m'agradi molt...

Miquel ha dit...

Entre el tanga i el jerseiet de forats ho deu ensenyar tot aquesta noia... Llavors es pregunten com pot ser que la productivitat laboral estigui pels terres. Ja!