dimecres, 17 de desembre del 2008

El vot del PSC als pressupostos espanyols

Jo crec que si volien ser coherents amb ells mateixos i amb els seus votants han fet el que havien de fer. Si estiguessin compromesos amb Catalunya (i en aquell partit no crec que hi hagi ningú a excepció del conseller Castells que no sé que hi fa encara al PSC) votarien en contra; no permetrien que els prenguessin el pèl tantes vegades seguides. Però el PSC no és precisament un partit compromès amb Catalunya. Els vots que va rebre el PSC a les generals no eren tampoc vots per defensar Catalunya. Eren vots per fer president a en Zapatero. No eren ni vots pel PSC, eren pel PSOE. Eren vots per fotre Catalunya! Ja ho sabien que en Zapatero se'n burlaria de Catalunya, i tot i això el van votar! Si haguessin volgut alguna cosa millor pel seu país no els haurien votat. Sabien que els diputats que el PSC enviés allí no tindrien ni veu ni vot i segurament tampoc en voldrien tenir. Els milers de vots que van tenir no eren per defensar Catalunya ni per fer caure el govern espanyol. Eren vots per fotre Catalunya i els importa una merda el sistema de finançament que tinguem. Per això, si volen ser coherents amb els seus votants, han de donar suport incondicionalment al govern, que és el que els demanaven els milers de votants que van tenir. En cas que no fos això el que volien, a les pròximes eleccions quedaria clar i tindrien uns molt mal resultats, però com que sempre ens foten i cada vegada treuen millor resultats fins i tot gairebé sense fer cap proposta, doncs els continuaran votant. No hi ha res com tenir una massa inherta que et voti facis el que facis.

8 comentaris:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Estic completament d’acord amb el teu post.
Al març de 2008 després de 4 anys de govern del PSOE en contra dels interessos de Catalunya. A Catalunya el PSOE va treure el màxim de diputats.
Son com ben bé dius vots a ZP es a dir PSOE no eren vots pel PSC, es més crec que ni tant sols els votants s’adonaven que a la papereta deia psc-PSOE, cada cop el psc es mes petit i el PSOE mes gran.

L'home del sac ha dit...

Sí, però fixa't que quan el psc és més insignificant i més PSOE és quan treu millors resultats. A les eleccions catalanes intentant ser més PSC i tenint més un perfil propi, van treure uns resultats nefastos, fins i tot presentant a un immigrant, que hauria d'haver coincidit plenament amb el perfil de la molts dels seus votants a les espanyoles.
Després hi ha els que només els van votar a les espanyoles per evitar el pas al PP. Són nefastos, però se saben vendre molt bé fent creure que el PP són el dimoni i que ells són els bons... Sí que el PP és el dimoni, però que ells siguin bons...

GukGeuk ha dit...

Coherent el PSOE? mai de la vida!! no tenen principis i, a mi almenys, ja ni em sobta el més mínim el que fan. Ja ni diferencio al meu bloc PSC de PSOE i opto directament per PSOE.

Efrem ha dit...

Una mica d'esperança. Siusplau!!! Ja veuras com poc a poc tota aquesta massa que dius desapareix.

Noctas ha dit...

Amb els sociates no hi ha remei i amb qui els vota tampoc. Hi ha una massa d'idiotes en aquest país impossible de salvar., A catalunya també tenim un problema amb el passotisme i es nota en el baix índx de participació....saludus

L'home del sac ha dit...

Sí, no tenen cap mena de coherència, però com que els voten igual, no la necessiten.
Ja m'agradaria que aquesta massa de gent desaparegués, però jo només veig com es va fent més gran a cada elecció, sobretot a les espanyoles. Després hi ha el qui diu que és catalanista però que vota al PSOE per evitar que mani el PP... però si contra l'Aznar encara es vivia millor... almenys la gent sabia lo dolent que era.
Jo tinc la teoria que hi ha molts catalans amb idees pròpies i ideals i precisament són aquests els que estan més decebuts dels partits que els representen i per això l'abstenció és més gran. Després hi ha una massa inherta (en part immigrant, però no només això) que surt a votar sociata quan toca perquè sí, perquè són d'esquerres, perquè són progres, perquè no mani la dreta i ja està... o fins i tot "porqué Zapatero es mejor para Cataluña"... després d'això es tanquen quatre anys més mirant el gran hermano i el diario de Patricia fins que torna tocar anar a votar...
Recordo en les eleccions espanyoles de 2004, que un immigrant romanès que conec em va dir que jo segur que votaria al PSOE perquè era molt catalanista. Clar, ell va suposar que com que sóc molt catalanista, volia evitar que governés quatre anys més el PP, votant al PSOE... Fins i tot als immigrants els hi mengen el coco fent-los pensar que són bons per a Catalunya.

Cesc ha dit...

És a dir, que la conclusió és que el PP es molt i molt dolentot! Que siguis independentista no està renyit amb el sentit comú i aquest t'hauria de deixar veure que el PP tot i ser l'Aznar el dimoni ha treballat realment per Catalunya, no com el PSOE.

Bon Nadal.

Josep (sl) ha dit...

No crec que el PP siguin el dimoni ni els bons, cap nacionalista estatal pot defensar Catalunya com els nacionalistes catalans perquè les prioritats no són les mateixes, sols cal veure ara al PSC.
Però a Catalunya i Euskadi han obtingut òptims resultats venent-se com el mal menor, perquè l'espanyolisme descarat del PP provoca rebuig.

"Els immigrants espanyols a Catalunya" en gran part continuen vivint en Barriades com ho farien en el seus llocs d'origen, El castellà és la seva llengua i la seva font d'informació són mitjans de l'orbita espanyola. I sincerament crec que hi ha poca gent que els hagi fet catalanisme en castellà per fer los veure com els convé que Catalunya no sigui "solidaria".